Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 19 éves fiú miért csinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves fiú miért csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Egyetem, meg minden, csoportokban vagyunk és van egy srác, aki nagyon furán viselkedik velem. Mintha a húga lennék, úgy kezel, vagy nem is tudom.

Tehát más lányokkal hülyéskedik, flörtöl velük, rám meg vigyáz. Nem tudok más szót rá: mindig odajön hozzám megkérdezni, hogy értem-e az anyagot, meg olyan szeretettel néz rám, amilyet még nem láttam. Nem szerelemmel, hanem szeretettel. Pedig egyidősek vagyunk, elsős egyetemisták.

Egyszerűen nem értem, mi ez.

2013. szept. 26. 18:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert több vasat tart a tűzben.Amúgy meg nem mindegy?Nem udvarol neked.
2013. szept. 26. 18:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem mindegy... szeretném tudni, hányadán állok azzal a fiúval, akibe szerelmes vagyok. Ő nagyon extrovertált, barátkozós jellem, nem hiszem, hogy ne tudná kimutatni az érzéseit, sőt, úgy néz rám, olyan furcsán, nem tudom leírni. Csak nem értem, hogy ha nem tetszem neki, akkor miért csinálja ezt és ha igen, akkor miért így néz rám és miért flörtöl a többi lánnyal. Az órákon is azt veszem észre, hogy sokszor rajtam felejti a szemét
2013. szept. 26. 18:27
 13/19 anonim ***** válasza:
push pull csajozási technika. olvass utána.
2013. szept. 26. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Figyelj.Se te se mi nem vagyunk gondolatolvasók.

Kezdeményezz és kiderül.De nagy valószínűséggel tetszel a srácnak.

2013. szept. 26. 18:28
 15/19 A kérdező kommentje:
de ő nem olyan srác, aki taktikázni akarna, vagy erre lenne szüksége
2013. szept. 26. 18:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Épp azért teszi :)
2013. szept. 26. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Figyelj,ha szerelmes vagy,akkor ő látja/érzi rajtad. Egyszerűen nem tudod letagadni,ha valakire szerelmesen nézel...

Szóval lehet,hogy azért bánik így veled,mert nem jössz be neki-viszont a szerelmes szíved meg nem akarja összetörni.

2013. szept. 26. 18:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem láthatja rajtam, hogy szerelmes vagyok. Kedvesen, de távolságtartóan viselkedem vele
2013. szept. 26. 19:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem lehet push and pull technika, mert nincs push része :) soha nem érezteti azt, hogy nem érdeklem, inkább otthagyja faképnél a többi lányt és odajön hozzám
2013. szept. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!