Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 19 éves fiú miért csinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves fiú miért csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Egyetem, meg minden, csoportokban vagyunk és van egy srác, aki nagyon furán viselkedik velem. Mintha a húga lennék, úgy kezel, vagy nem is tudom.

Tehát más lányokkal hülyéskedik, flörtöl velük, rám meg vigyáz. Nem tudok más szót rá: mindig odajön hozzám megkérdezni, hogy értem-e az anyagot, meg olyan szeretettel néz rám, amilyet még nem láttam. Nem szerelemmel, hanem szeretettel. Pedig egyidősek vagyunk, elsős egyetemisták.

Egyszerűen nem értem, mi ez.

2013. szept. 26. 18:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj ez?

Tetszel neki,és óv.

2013. szept. 26. 18:10
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
lehet, hogy nincs húga, mindig is akart egyet és benned találta meg, nekem is van ilyen fiú barátom
2013. szept. 26. 18:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Reggel hugod, este dugod elvet akarja majd alkalmazni.
2013. szept. 26. 18:13
 4/19 A kérdező kommentje:
De más lányokkal meg flörtöl, őket nem kezeli így. Egyébként majdnem egy évvel fiatalabb is nálam. Én meg mindig azt kapom, hogy kislányos vagyok, meg soha nem hiszik el, hogy egyetemista vagyok. De ez olyan fura, nem tudom, hányadán állok vele
2013. szept. 26. 18:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha azt nézzük jó taktika.Azt akarja,hogy érezz valamit iránta.

A többieket meg csak dugná.

2013. szept. 26. 18:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én első pillanattól szerelmes vagyok belé. Csak amilyen szeretettel rám néz, az ijesztő
2013. szept. 26. 18:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemisták...

Tedd amit jónak látsz.

2013. szept. 26. 18:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ennyire életképtelen. Úgyis dugás a vége. Minek balf..zkodni? Hívd el hálából egy üdítőre, teára órák után.
2013. szept. 26. 18:20
 9/19 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy "Egyetemisták..."? :D

Pont nem az a bulizós fajta vagyok, hanem érett, felnőttes (nem is volt még soha barátom). Csak nem értem, hogy miért érdeklem, vagy miért foglalkozik velem, mikor más lányokkal flörtöl és ők bolondulnak utána

2013. szept. 26. 18:21
 10/19 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: lehet hogy szerelmes csak nem tudja kimutatni még vagyis nem meri? Istenem, nagyon nyuszi vagy de pont ezért répáználak meg alaposan :D
2013. szept. 26. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!