Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/31 anonim válasza:
Semmit nem látok az arcából.
22/31 anonim válasza:
A kép minősíthetetlen mivoltából adódóan nem.
25/31 A kérdező kommentje:
kedves 23as te talán szebb vagy??? :D
2013. szept. 26. 15:16
26/31 anonim válasza:
Szerintem aranyos meg szep is :-)
27/31 anonim válasza:
ritka ocsmány. Felteszem amúgy, te vagy a képen :D
28/31 anonim válasza:
23-as vagyok. igen én szebb vagyok. de leginkább nem vágok ilyen retardált fejet fotókon.
lehetne szép is ha nem lenne olyan mint aki fogyatékos. mondd meg neki hogy ne torzítsa el magát. felesleges.
29/31 anonim válasza:
Nem igaz nem esett le senkinek hogy a kérdező az.
30/31 anonim válasza:
leesett, de nem érdekel. ő kérdezte a véleményünk ha nem bírja a negatív kritikán akkor ne tegyen fel ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!