Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatnám meg biztosra, hogy nem meleg?
Van egy srác fb-n akit "megszeretnék környékezni", de össze vagyok zavarodva... Tánctudományi egyetemen végzett, modellkedik és elég kétértelmű képei vannak... Pl. van egy ahol majdnem smárol egy sráccal meg van egy ahol 1 csajjal smárol... Már yahoo-n is indítottak kérdést róla, hogy hetero, meleg vagy biszex. Ő maga azonban annyit reagált az egészre hogy: People are nuts!!! Haha just so everyone knows.. Apparently you can vote if I'm gay or not.. It's 2013 haha omg x"D. Aztán az egyik barátja írt egy olyat hogy: "He is straight as a rainbow. :P " Erre ő válasznak: "Love you too, buddy."
Úgyhogy picit nem tudok rajtuk kiigazodni... Szerintem hetero, de nem vagyok benne biztos. Ti mit gondoltok?
Nem nagy szám. Mármint nem híres meg semmi, csak modellkedik meg van egy videója youtube-on amiben táncol. Egy fashion commercial. Amúgy így néz ki: [link]
Nevet nem szeretnék mondani.
amúgy meg, én lehet, hogy öreg vagyok már, de
1)nem értem, hogy tetszet valaki csak a képe/kinézete alapján
2)én tuti megkérdezném, ha akarnék tőle valamit, hogy randizna-e velem
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!