Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Faölelés, ti már próbáltátok? Segít?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon kimerült vagyok, és a kutyáimat szoktam ölelgetni, de nem nagyon szeretik, ha sok ideig csinálom, úgyhogy gondoltam, kipróbálom a fák ölelgetését, állítólag ez a fának is jót tesz, és nekem is segít energiát adni, kihúzni a depresszív hangulatból. :)2013. szept. 25. 20:20
1/10 anonim válasza:
Ne itt kérdezd, próbáld ki, ezzel senkinek nem ártasz.
2/10 anonim válasza:
Épp kicsit le vagyok én is merülve,úgyhogy most kimegyek és kipróbálom ,aztán utána megmondom :D
3/10 anonim válasza:
Te vagy az a személy, akinek tegnap itt ezt javasolták? :D
4/10 anonim válasza:
Ezt hívják öko "szexnek"... fűvel-fával.
5/10 anonim válasza:
inkább párna jobb lenne nem :D?
6/10 A kérdező kommentje:
3. Igen.
5. Nem jobb, de az is egy megoldás, szoktam is alkalmazni, ma is így fogok aludni. :)
Most kipróbáltan a faölelgetést, de nem jártam túl sok sikerrel, mert egészséges fa kell, és a legtöbb a kertben tele van gombával. Ami meg jó állapotú, az meg százfele ágazik, vagy túl vékony a törzse, a lombja alacsonyan van, és csak ülve tudom átölelni... Az utóbbit választottam, de nem volt olyan jó érzés, mert közben elfáradtam az egyensúlyozástól, úgyhogy majd teszek egy sétát a környéken, és keresek egy megfelelő fát. :)
2013. szept. 25. 20:57
7/10 anonim válasza:
Sokszor próbáltam már, és valóban használ.
Tölgy, vagy diófát ölelj át. :)
9/10 anonim válasza:
De miért a fákat, miért nem engem. Na mindegy. :(
10/10 anonim válasza:
Hát ez nagyon édes :D feldobta a napomat. Megyek fát ölelni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!