Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha a nő magasabb a férfinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a nő magasabb a férfinál?

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Attol függ hàny cmerrel
2013. szept. 25. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése. A pasik szerintem szeretik, a nők kevésbé. Nálam pl a minimum az én magasságom, és pechemre többször volt már ilyen barátom, ami otthon nem gond, de ha elegánsabb helyre megyünk, és magassarkút veszek, akkor az kicsit kellemetlen...
2013. szept. 25. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Az esetek döntő többségében nem. De pl ha le kell valami nehezet emelni a felső polcról akkor már lehet baj.

Illetve, még ez is nézőpont kérdése hogy kinek baj.

4/9 anonim ***** válasza:
nem
 5/9 A kérdező kommentje:
2-3 cm a külömbség
2013. szept. 25. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
nem
2013. szept. 25. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
2-3 cm az semmi :3
2013. szept. 25. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
számomra igen, de sokakat nem zavar. nálam még akkor is legyen magasabb a párom ha magassarkúban vagyok. A féjem 185 én 160cm vagyok, ez pont jó. Nekem ez mindig fontos volt de sokaknak nem az. ha téged nem zavar akkor jó.
2013. szept. 25. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Irtó nagy baj. (!) Valamiért minden csajnak fontos, hogy vagy 20 centivel magasabb legyen az embere. Mert mi van ha 22 centi magas sarkú cipőt talál valamelyik boltban, és csak fel akarja próbálni, és akkor magasabbnak fog tűnni?

Kislányok! El kell dönteni, hogy mi a fontosabb. Nézzetek körbe. A magas pasik már rég foglaltak.

"Egy törpe."

2013. szept. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!