Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek mi lehet a gond? 17/L
Figyelt kérdés
márciusban vesztettem el a szüzességem,azóta már párszor szexeltem. Valamiért nem tudok rendesen benedvesedni.(3 pasival voltam,de velük többször,szóval velem van a baj) Mindig rá kell segíteni nyállal. A másik,hogy szerintem nem olyan szaga van amilyennek kéne lennie. Voltam nőgyógyásznál más problémával,de nem mondta hogy ilyesmi bajom van. Mit csináljak hogy természetes szaga legyen ?
És a 3. probléma: Valamiért csak úgy tudok elmenni,ha a csiklómat izgatom közbe,szóval hüvelyi orgazmusom nem volt még. Hogy tudnám elérni könnyebben? (sokfél pózt kipróbáltunk már és sehogyse sikerül). Az lehet gond ha a fiú nem birja olyan sokáig? és az lehet baj ha közbe pózt cserélünk mer elfárad valamelyikünk?
2013. szept. 25. 12:14
21/21 A kérdező kommentje:
értem,köszi szépen,sokat segítettetek!:))
2013. szept. 25. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!