Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek mi lehet a gond? 17/L
márciusban vesztettem el a szüzességem,azóta már párszor szexeltem. Valamiért nem tudok rendesen benedvesedni.(3 pasival voltam,de velük többször,szóval velem van a baj) Mindig rá kell segíteni nyállal. A másik,hogy szerintem nem olyan szaga van amilyennek kéne lennie. Voltam nőgyógyásznál más problémával,de nem mondta hogy ilyesmi bajom van. Mit csináljak hogy természetes szaga legyen ?
És a 3. probléma: Valamiért csak úgy tudok elmenni,ha a csiklómat izgatom közbe,szóval hüvelyi orgazmusom nem volt még. Hogy tudnám elérni könnyebben? (sokfél pózt kipróbáltunk már és sehogyse sikerül). Az lehet gond ha a fiú nem birja olyan sokáig? és az lehet baj ha közbe pózt cserélünk mer elfárad valamelyikünk?
Nekem ez a rész tetszik legjobban:
"márciusban vesztettem el a szüzességem,azóta már párszor szexeltem. Valamiért nem tudok rendesen benedvesedni. (3 pasival voltam,de velük többször,szóval velem van a baj)"
Na, mesélj, egyikkel jársz, és úgy a másik kettővel, vagy mindhárom csak ilyen haversrác? :D
Gondolom egyikkel sem szerelemből csináltad... ez vicces.
"17/L - 3 pasival voltam,de velük többször"
mint ahogy előttem is írták, először nőj fel ahhoz, hogy össze-vissza dugj. Fejben is legyél érett rá, és testileg is.
Egyébként meg rib_anc szagot érzek.
nem kell beszólogatni. Az én életem. Mindenkinek vannak hibái,és meg is bántam az első 2 pasit. De tanultam a hibámból,és ennyi. Jobb később rá jönni ,mint ha valaki soha nem jön rá hogy hibázik egyfolytába.
Ennyit erről.
10. és a normális válaszolóknak nagyon köszönöm! :) :D
Nem izgultál fel eléggé, vagy ilyen száraz fajta vagy.
Az orgazmusról meg annyit, hogy rengeteg nő nem tud elmenni hüvelyi úton, így ne is próbálkozz ezerrel, mert lehet te sem fogsz tudni soha! Én is csak csiklóval nyomom. Persze ezer pózt, ezerféle izgatást, hosszúra nyújtott szexet meg lehet próbálni.
Ahhoz, hogy hüvelyi orgazmusod legyen, teljes lelki béke, nyugalom és 100%-os bizalom kell, a nők orgazmusa fejben történik, a fizikális érintkezés csak "körítés". Van olyan nő, aki úgy el tud élvezni, hogy a szexre gondol.
Nem szereted a fiúdat, ő se téged. Az eleve komoly baj, ha gyorstüzelő, attól mit vársz mégis? Nem nedvesedsz be, mert nincs normális előjáték, nem vagytok kellően felizgulva.
Ezen túl pedig szerintem az első delikvenstől összeszedtél valamilyen gombát, attól az óvszer sem véd meg, szóval azt kezelni kéne.
Én olyan emberekkel szexelgettem, akik szerettek, és viszon, hüvelyi orgazmus még sincs. Van akinek a hüvelye nagyon érzékeny, másoknak kevésbé. Nem vagyunk egyformák.
Természetesen a minél tökéletesebb szexhez mindennek tökéletesnek kell lennie. Érzelmek, előjáték, felizgulás, lelkiállapot, bizalom, jó erőnlét, figyelmesség, stb... Ezeket kell végig venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!