Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi az a téma, amiről nem szívesen szeretek beszélgetni?
A külsőm, a saját párkapcsolataim(illetve azok hiánya) és a politika.
Azért az ájulás egyik miatt se kerülget, csak általában kellemetlen témák számomra.
Politikáról nem szeretek beszélni.
Ami gondolatától rosszul vagyok... Betegségek, sérült gyermekek, műtétek, halálos balesetek részletei, de akár kisebb balesetek is, mint pl xy-nak így szakadt le a karja meg hasonlók..
Nem is azt mondom, hogy ájulás kerülget, csak a hideg végigszalad rajtam vagy sírni tudnék ilyenek hallatán.
az ilyen számonkérő sz-ar-ságokról.
pl miért nem mosogattál el,miért dobálod szét a zoknid stb.
ha ilyesmire rákezd a nőm,akkor megsüketülök és befejeződik a párbeszéd,mert nem a zokni a lényeg,hanem a ba-sztatás.
és ami érthetetlen,hogy miért kell a nőnek erre minden nap rácsodálkoznia?
mikor megismert ugyanilyen voltam,miért gondolja,hogy bármi is változni fog?
érthetetlen.
úgyhogy ilyen témákban nem megyek bele.
vagy megsüketülök,vagy egyértelművé teszem,hogy nem kívánok a témával foglalkozni.
Nincs ilyen.
Korábban én is a műtéteket, sérüléseket mondtam volna, de manapság valahogy nem zavar annyira, mint korábban. Egy ideje a véres dolgokat nem képzelem el olyan részletesen, ezért lehet talán.
párkapcsolat hiánya
csak nem mesélhetem el mindenkinek, milyen béna vagyok :'D
:(
ha a testi hibáimat úgy érzem, hogy gúnyolják (ha nem gúnyolják, akkor nincs baj), illetve ha más embereket ok nélkül szívatnak, vagy lenéznek (és ez a téma), akkor vagy csitítom a társaságot, vagy odébbállok.
A nagyon belső világomról sem szeretek beszélni akárkinek (ha nem érzem, hogy tényleg "kell" neki, hanem csak "lovagolni" akar valami hülyeségemen), de ha jó az összhang, akkor 1 nap alatt is megtudok nyílni valakinek úgy, hogy ajaj... :)
Jah nem szeretem, ha a gerincesség mögé bújva játszunk gerinctelen embereket. (rám másznak az első randin a csajok, meg ilyenek), és ha olyan dolgokról alkotunk véleményt, amit nem is ismerünk. A hazudósokkal sem szeretek sokáig beszélni, mert mindenre hazudnak valamit. Amikor meg a saját szarukat borítom a fejükre, akkor én leszek a gonosz...
Témakör szerint talál a horrorisztikus dolgokról nem szeretek, mert van a családban már olyan beteg, aki hallucinál, és nem szeretnék idős koromra én is ilyen szarságokat hallucinálni... :) (tudatalatti :D)
Inkább csillámpónizok, vagy mittudomén. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!