Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy lánnyal megakarok ismerkedni és megpróbálok vele beszélgetni akkor rögtön leblokkolok és egy árva hang nem jön ki a torkomon és semmi se jut az eszembe, hogy mi legyen a téma?
Figyelt kérdés
És mi tudnék csinálni ,hogy ez ne forduljon elő?Beszélgessek többet lányokkal?2010. júl. 19. 20:43
2/5 anonim válasza:
Szerintem előtte gondold át, hogy nagyjából mi lesz a téma, milyen kérdéseid legyenek satöbbi és ezután biztos alappal indulsz majd :)
3/5 Julcsi94 válasza:
Beszélgess vele lazán, mintha egy haverod lenne:) És ne gondolj arra, hogy izgulsz meg ilyenek.
4/5 A kérdező kommentje:
am 16,és egy csomó csajjal szoktam beszélgetni de csak aki tetszik és össze akarok vele jönni csak annál van ez,és nem akarom úgy kezelni mint egy haver mert akkor meg mit gondol rólam,meg akkor ő is csak haverkén fog kezelni
2010. júl. 19. 22:11
5/5 Julcsi94 válasza:
hát én úgy értettem ezt a választ hogy ne úgy beszélgess vele mint egyik haveroddal minden nap, hanem mint egy rég nem látott barátoddal vagy nemtudom:) lazán próbálj meg, de azért látszódjon hogy te is kicsit zavarba vagy:) emrt az szerintem aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!