Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb hibád, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb hibád, ami nem feltétlenül párkapcsolat kompatibilis?

Figyelt kérdés
Belső tulajdonságra vonatkozóan.

2013. szept. 24. 21:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
82%
Elég őszinte vagyok, és ez sajnos néha "nyers" (síc!) megfogalmazásokat eredményezhet. Nem vagyok nagyon az érzelmek embere/romantikus alkat (persze értékelem, meg fasza dolog, de valahogy magamtól nem annyira jön), illetve nagyon béna vagyok a már ismerem, de még nem járunk zónában tevékenykedve. De igyekszem minden ballépésből tanulni, és azért ez hasznomra is vált, aztán egyszer valakinek csak megtetszik az egységcsomag!:)
2013. szept. 24. 22:39
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen viselem ha a másik okosabb, szebb, ügyesebb nálam ezért mindig próbálom "túllicitálni", perverz élvezetet okoz néha ha kötekedhetek, a túl sok együtt töltött időtől pedig neurotikus és agresszív leszek (egyedüllét elvonási tünet)
2013. szept. 24. 23:17
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Kritikus vagyok és ezt meg is mondom a másiknak, ha valami szerintem nem tetszik. Ezt sokan nem bírják elviselni és megsértődnek, felháborodnak.
2013. szept. 24. 23:29
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek egyedül lenni, megkérdőjeleződött a bizalmam, hogy érdemes elköteleződni egyvalaki mellett amikor bárki bármikor leléphet, túl sokat akarnék szexelni, nehezen barátkozom és lehet nem fogadnának el a barátai, legtöbb dologról más a véleményem, mint az emberek többségéé, hangulatember is vagyok, karrierépítésre illene koncentrálnom 20 év körül, túl korán szeretnék gyereket a társadalmi, anyagi viszonyokhoz képest. Nem tudom már mikor ismerek meg valakit és mikor csak hiszem, hogy ismerem. Túlságosan ragaszkodom a lakhelyemhez, határozatlan, önállótlan vagyok, vagy csak azért kéne valaki, hogy ne legyek egyedül vagy azzal a bizonyos személlyel képzelem el az életem. Túlságosan őszinte vagyok.

N

2013. szept. 24. 23:55
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok beszélgetni a nőkkel.
2013. szept. 25. 00:02
 36/39 anonim ***** válasza:
62%
Túl kritikus vagyok, ehhez párosul az őszinteség. Valamint szeretek egyedül lenni, és kicsit bonyolult, nehéz személyiségem van, amit nem mindenki tud elviselni. És nem ismerek nálam lustább embert ^^'
2013. szept. 25. 02:12
 37/39 anonim ***** válasza:

Az én legnagyobb hibám, hogy képtelen vagyok együtt élni másokkal. Egyrészt nem bírom a kötöttségeket, szeretem azt csinálni, amit éppen akarok, és szeretem a magányt. Szóval, ha épp a pasihoz van kedvem, előveszem, ha nincs, akkor hagyjon békén. Ez nem túl kompatibilis. Ehhez hozzá jön, hogy nem tudok őszintén beszélgetni másokkal, gyűlölöm, ha tudják, mit érzek, sebezhetőnek érzem magam tőle.

Ennek ellenére volt már egy pár kapcsolatom, viszont pont emiatt sűrűn váltogatom a pasikat, így k*rvának tűnök. Pech.

22/L

2013. szept. 25. 03:44
 38/39 anonim ***** válasza:

A világnézetem (szinte mindenről).

Soha nem voltam megalkuvó jellem, így csak a számomra szuper lánnyal kezdek, amiből kevés van, mert "nagy igényű" vagyok. (nem külsőre gondolok elsősorban)

Annyira nem hajszolom a párkeresést, mint amennyire a magányt élvezem.

Talán az arcom nem a leghelyesebb, de a testemmel igyekszem kompenzálni a külsőmet, amit megspékel a jellemem. (ha egyszer igent mondok valakire, akkor nincs baj, de addig eljutni nehéz... egyéjszakások lennének, de azoktól agyfaszt kapok...)

22f

2013. szept. 25. 08:51
 39/39 anonim ***** válasza:

Aszociális és antiszociális jellemvonásokkal is bírok, és az empatikus készségem elveszett valahol a fejlődésemben.

Változtatni meg "sajnos" nem tudok, mert egyszerűen nem is akarok. Nekem ez a helyzet így tetszik :)

2013. szept. 25. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!