Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nem vagyok "párkapcsolat kompatibilis"? A Fiúk mikor alakítanak ki barátságot?
magamból indulok ki.
a csúnya, de "rendes" lányokkal szoktam barátkozni.
ennyi.
22/f
Mennyi idős vagy? Hogy nézel ki? Egy képet nem akarsz feltenni magadról? www.kepfeltoltes.hu
Bírom a kedves csajokat, az se baj, ha csúnyák, de utóbbiakkal tartom a távolságot, csak haverok lehetnek. Akárki, akármit mond, igen is a külső alapján ítél az ember először.
De ne parázz, előbb-utóbb mindenki talál párt.
egy könyvben olvastam egy érdekes mondatot:)
"csúnya nő nincs, csak lusta."
e szerint tessék felfogni a csúnyaságod:)
forrás: Barbara Pease - Allan Pease - Miért hazudik a férfi, miért sír a nő
fordítsak?
csúnya nő nincs mert egy nő sminkel, hajat változtat, kozmetikushoz megy, lefogy egy picit és mosolyog.
és bumm... mintha nem lenne önmaga:).. és nem is az:) mert a felfogása alkalmazkodni fog a külsejéhez, nyitottabb, magabiztosabb lesz:)
de ne ess át a ló túloldalára:)
csak ahogy fentebb is írták... átlagos, szolid, vonzó légy! ne ingyen partiribanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!