Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda férfinak van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda férfinak van esélye egyáltalán párt találni ebben a világban? Ahol minden nő csak a jóképű pasira hajtannak.

Figyelt kérdés

2013. szept. 24. 18:36
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Attól legalább nem undorodnak.
2013. szept. 24. 19:10
 22/32 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint te kérdező. 17/F
2013. szept. 24. 20:24
 23/32 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy neked nincs. Nem érdemelsz nőt, most megmondom neked. :)
2013. szept. 25. 02:49
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha ronda vagy nagyon nehezen találsz magadnak valakit. Még barátot is. Mert szégyenlenek veled bárhol is megjelenni. De nem esélytelen. Hagyd abba a siránkozást! Mert a ronda pasiktól csak a nyavajgósak a visszataszítóbbak a nők számára. Próbálj már magadba szállni! Sokszor már az az érzésem, hogy csak sajnáltatod magad! Képzeld én is ronda vagyok! Nagyon nehéz helyt állnom az életben, mert aki csak tud belémrúg. Azt hiszik, ha torz arcod van, akkor már szellemileg is visszamaradott vagy. Ez miatt nagyon nehéz munkát találnom. Akárhova megyek megbámulnak. Vagy beszólnak. És hidd el nagyon nehéz így az élet. De így is volt már 3 barátnőm. És az utolsó egy szépfiú miatt dobott. Meg mert már elege volt abból, hogy mindenki szekálta miattam. És a szépfiúval 5 hónap után szakított. Állítólag, mert egy idióta, és nem olyan jó az ágyban mint én. Most vissza akar hozzám jönni. De én nemet mondtam. Mert nagyon megalázó volt az indok amiért elhagyott. És nem szeretném mégegyszer átélni. Úgyhogy ne siránkozz kérlek mert irritál! Erőssen kétlem, hogy nálam rondább lennél! Szállj magadba és ne siránkozz! Tegyél azért, hogy boldog legyél! Ha nekem sikerült nőt találnom, akkor neked is sikerülhet. De csakis pozitív hozzáállással!
2013. szept. 25. 06:59
 25/32 Noydra ***** válasza:

Életképesség=Szépfiú ?

120as IQ odab as z!

2013. szept. 25. 07:25
 26/32 anonim ***** válasza:
A pasiknak is csak a szép,csinos nők kellenek....
2013. szept. 25. 13:23
 27/32 anonim ***** válasza:
Egyébként az exem sem volt egy adonisz (visszagondolva nem tudom mit ettem rajta) de mégis halálosan szerettem. Az életem adtam volna érte. Aztán kiderült,hogy egy patkány,és még ő játszotta az agyát,és csak engem okolt mindenért....
2013. szept. 25. 13:29
 28/32 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, csak a lottón kell nyerned elötte pár milliót;)
2013. szept. 25. 14:44
 29/32 anonim ***** válasza:

Igen van.

Indiában vehetsz magadnak indiai feleséget, aki ide is költözik Magyarországra. Forintba átszámolva 50-60 E ft-ba jönne bele + a repülőjegy.

Ha erre adnád a fejed (és miért ne) akkor semmiféleképp ne dél-indiai nőt válassz, azok nagyon sötét bőrűek....csak a közép és észak indiai nők a szépek és ők aránylag fehérbűrebbek is.

kb ennyi...

2013. okt. 7. 18:47
 30/32 anonim ***** válasza:

Ez komoly? Hol lehet rendelni? Egy nagy problémám oldódna meg.

2013. okt. 7. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!