Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hogy tudják elkapni a HPV vírust?
A HPV-nek sok verziója van, vagy kb. 200. Ezek közül kb. 40 az, amit el lehet kapni úgy, hogy annak valamilyen "jele" van.
Magyarán a HPV-t a pasik szinte mind elkapják, csak semmit nem vesznek észre, nem látszik, h fertőzöttek. Viszont - mint minden HPV fertőzés - ezek is elmúlnak előbb-utóbb (győz az immunrendszer). Olyan, h valaki ezzel születik nem igazán van (én ilyenről nem hallottam).
Ami a pasiknál gázos HPV, az a nemi szerveken okoz szemölcsöt. Kellemetlen, nekem volt olyan. Baromi hosszan el lehet vele bénázni; ha megkaptad szerintem kezdd a lézerrel, az viszi a legjobban tán. Ezzel együtt ebből is meggyógyul mindenki.
Ezzel 1ütt megkaphatod a HPV-t! Tipikusan nemi úton terjed ugyan, de nem kizárólag. Nálam pl. a lány, aki az egyetlen esélyes forrás lett volna (ő volt az első nekem) soha nem volt beteg (nem volt szemölcse) és a nőgyógyász keneteiben sem volt soha semmi. Szal az sem lehet, h félrelépett és onnan volt a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!