Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha két barát összejár szexelni?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok vagyunk a fiúval, mindent meg tudunk beszélni. Neki van barátnője, de nekem is van "kiszemeltem", bár még nincs semmi. Ezzel a fiúbaráttal sosem lehetünk együtt, ezt mindketten tudjuk, mert teljesen más az életünk, teljesen máshogy képzeljük el a életünket, sehogy sem jön össze. Távol lakunk egymástól, de amikor nagy ritkán találkozunk, nagyon jól elvagyunk, le is fekszünk egymással, de semmi érzelem nincs közöttünk, pont a fent leírtak miatt nem is kell, hogy legyen. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Ez rossz dolog, amíg csak mi ketten tudjuk ezt?
2013. szept. 23. 23:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm, hogy elismerted a vereségedet. Jó éjt!
2013. szept. 24. 00:03
 22/33 anonim ***** válasza:
Megfutamodtál? :D Ne legyél szomorú!
2013. szept. 24. 00:06
 23/33 anonim ***** válasza:
mi lenne ugyan az mint mindig a csaj beleszeret a csavo kulsejebe aztan azert dug vele. persze ez mar nem baratsag szoval ket barat nem fog szekszelni amugy sincs baratsag ferfi meg no kozot mert a noknek nincsenek erzelmei igy amit ok erzenek a ferfi irant az puszta erdek.
2013. szept. 24. 00:07
 24/33 anonim ***** válasza:
21%-os te vagy az? Pacsi!
2013. szept. 24. 00:08
 25/33 anonim ***** válasza:
11%

Ugyan ebben a helyzetben vagyok!Lassan 10 éve ismerem a fiút!Nagyon jó barátok vagyunk,bármit megtudunk beszélni!Mindig is vonzódtunk egymáshoz,8 éve szex is van közöttünk de soha nem voltunk egy pár!Mindkettőnknek van párja és hazudnék ha azt mondanám hogy nem érzek iránta semmit!És mi is távol lakunk egymástól!

Szerintem nincs ezzel gond!Megtaláltuk a lelki társunkat de mégsem lehetünk együtt!Én ez miatt szomorú vagyok!

Bocsi de ez miatt tanácsot sem illő adnom!Csak jó volt leírni:(

2013. szept. 24. 00:39
 26/33 anonim ***** válasza:
Undorítóak vagytok a párotokkal. Két szemét ember árt ártatlanoknak. Ez a "barátság" gerinctelenségre építve.
2013. szept. 24. 00:44
 27/33 anonim ***** válasza:

Persze legyetek csak prűdek!:D Ti sosem bántottátok az aktuális párotokat!?

Nem azt mondom hogy nem egészségesebb ha a pároddal csinálod mindezt,de ez nem jelenti azt hogy feltétlen rossz amit csinálunk!Egy szónak is száz a vége!Jobb lenne ha mindig mással csalnánk meg?Ja és én nem ismerek olyan pasit aki hűséges lenne éveken át!!!

2013. szept. 24. 07:38
 28/33 anonim ***** válasza:

5-6 éves kapcsolatban sem csaltam meg senkit soha. Ez nem prüdség, léteznek emberek is.

35/f

2013. szept. 24. 07:42
 29/33 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem: !görény!vagy!

felejtsd!el!a!felkiáltójel!használatát!

2013. szept. 24. 07:43
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

teljesen hibátlan, és megérthető dolog.

van egy nem túl szorosabb értelemben vett barátnőm, amikor mindketten szinglik voltunk, hétvégenként eljártunk borozgatni, aminek mindig szex lett a vége.

aztán ő kiköltözött Franciaországba, bizonyos időközönként hazalátogat, előtte ír nekem maileket, találkozunk, sétálgatunk, jól érezzük egymást minden értelemben.

a barátságunkon semmit se rontott az, hogy a szex kedvéért is összejárunk.

míg itthon élt, előfordult olyan is, hogy késő délután rám írt: "kielégítetlen vagyok, segíts!"

évek óta működik ez a barátság, némi (sok) szexszel fűszerezve, de szex kb. csak akkor van, mikor mindketten egyedülállók vagyunk.

tudom, ez alapján összejöhettünk volna, de érthetetlen módon -párkapcsolatra- nem vagyunk egymás esetei. a szex viszont tökéletes.

igen, hülyén hangzik, de mégis így van. és működik. :D

2013. szept. 24. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!