Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged kihasználtak már, és hogyan?
mindenkit használtak már ki!
Nem/Kor
Jah, az önzetlenségemet, és a naivságomat. Mára már megváltoztam.
19/n
persze, hogy használtak már ki... az, hogy úgy tett mintha szeretne én pedig elhittem. sok mindenre rávitt. bármit megtettem volna azért, hogy jó legyen neki, nekünk... de utána csúnyán átvágott, és lecserélt egy másik lányra, és el is mondta nekem nem egyszer, hogy mennyivel jobb az a lány, mint én.
most a legfrisebb tapasztalatom mondtam...19/l
Én is használtam már ki lányt, nem vagyok büszke rá, de megesett, hogy belezúgtam fiatalba, elhitettem (főleg, mert én is elhittem), hogy milyen nagy szerelem, megtaláltam életem értelmét aztán valamikor felébredtem. Csak úgy. És vége lett. És megértem, hogy egy 18 éves ezt nehezen dolgozza fel, mert azt hiszi egy felnőtt pasi már értelmes és tudja irányítani magát. Hát sajnos nem mindig. Mert ha elborúl az agy, ha valakibe belezúg valaki, akkor semmi sem lesz racionális.
27F
(még mindig érzek érzelmeket, de kitisztúlt a fejem és rájöttem, hogy semmi jövője nincsen, ezért abbahagytam. Szerintem a lánynak is jobb ha most van vége, minthogy 2 évet még húzzuk egymást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!