Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki egyáltalán nem élte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki egyáltalán nem élte ki magát fiatalon semmilyen szinten, akkor lehet még kiegyensúlyozott magánélete később?

Figyelt kérdés

Vagy ez a dolog már végigkísér az életben?

Mi a véleményetek erről?

2013. szept. 22. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, én mondhatni "kiéltem magam", elég bulizós voltam fiatal koromban, szerettem flörtölni, egy-két lazább kapcsolatom is volt. Én nagyon nem bántam meg, élveztem azt az életet is. Vannak viszont barátnőim, akik sokkal szolidabbak voltak, ők meg azt nem bánták meg. Nem lehet általánosítani. Ki ilyen, ki olyan.

35/N

2013. szept. 22. 22:54
 12/24 anonim ***** válasza:
25 vagyok és nem tervezem kiélni magam. Eddig sem voltam ilyen, eztán sem leszek ilyen...
2013. szept. 22. 22:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát nekem még régebben a védőnő tanácsolta, mikor még igazán benne voltam a tinikorban, hogy tomboljam ki magam fiatalon, amíg lehet, persze határokon belül. Ne tegyem azt, hogy nem élek fiatalkort, nem élek közösségi, társasági életet, mert annak felnőtt koromban lehetnek negatív hatásai, a személyiségemre nézve.

Mielőtt valaki belekötne, a doktornéni nem azt mondta, hogy igyam, bulizzam, drogozzam szét az agyam, csak hogy élvezzem az életet fiatalon, amíg lehet, és kitudom használni a lehetőségeket.

2013. szept. 22. 23:01
 14/24 A kérdező kommentje:
Az, hogy sokkal szolidabbak voltak mit jelent? Szóval nekik sem volt fiatalon egy kis kalandjuk sem meg semmi?
2013. szept. 22. 23:02
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem a visszahúzódóbb ismerőseim, ide értve saját magamat is, sokkal frusztráltabbak, visszahúzódóbbak, mint azok, akik fiatalon kiengedték a gőzt.
2013. szept. 22. 23:04
 16/24 anonim ***** válasza:
14. Volt akinek még csak egy kis kalandja sem volt, de párkapcsolata sem, jó sokáig. Meg voltak, akik csak külsőleg voltak szolidak, visszafogottak, viszont kalandjaik voltak bőven, csak kevesen tudtak róla. :)
2013. szept. 22. 23:05
 17/24 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ. És később belőlük is normális "felnőtt" lett? Bár én férfi vagyok, szóval lehet nincs értelme ez alapján következtetést levonnom..:D
2013. szept. 22. 23:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem ettől függött, hogy kiből lett normális felnőtt.
2013. szept. 22. 23:11
 19/24 A kérdező kommentje:
Persze, talán nem minden ettől függ. Bár az is meglehet, hogy látszatra valaki normális lett és minden oké nála, de legbelül meg minden nap kesereg és vágyódik. Nem?
2013. szept. 22. 23:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Én még fiatal vagyok, de szerintem nem lehet. Az én véleményem, hogy mindenkinek(aki olyan beállítottságú) szüksége van azokra az évekre, amik a bulizást,csajozást,pasizást jelentik. Át kell élnie ezeket is, mert később csak bánhatja, és az bármilyen kapcsolatot meg tud mérgezni.

Az első válaszadók között volt egy hozzászólás, ami a r*banckodást tartalmazta. Bárcsak tudnám, miért kell mindig a nőkre vonatkoztatni, sokan úgy csinálnak, mintha ez a másik nemnél egyáltalán nem, vagy sokkal kevesebb mértékben fordulna elő. Pedig nem!

2013. okt. 28. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!