Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Kövér nő feszes mellekkel, vagy jó alakú nő lógós mellekkel?
Szia!
Pont úgy voltam én is, mint az előttem lévő hozzászóló, azaz már óvodásként duci kislány voltam, és 14 évesen 83 kiló voltam, mert szépen lassan rámrakódott. 15 évesen kezdtem el fogyózni gimnazistaként, 3-4 évembe telt mire lefogytam 55 kilóra.
164 centi magas vagyok. Azért telt ennyi időbe a fogyás, mert egyik héten lefogytam 3-at, a rákövetkező héten visszahíztam 1-2-őt, holott ugyanazt ettem, és suli után mindennap tornáztam 1 órát aerobikvideóra.
Aztán 55-ről visszahíztam 58-ra, de a súlyom tartottam fősulin is.
Jelenleg 30 vagyok, de 60-62 kiló és jól nézek ki.
A melleim igaz fogytak a fogyással, de így is 90-es a mellbőségem, és nincs szükségem szivacsos melltartóra.
Elfogadtam magam, nem tudnék 55 kiló alá menni.
Tehát, vágjál bele a fogyókúrába, de nem muszáj 25 kilót leadnod, ha nem megy. Elég lenne min. 10 kiló, aztán majd látod, hogy megy-e le több és sportolj valamit, pl. úszás/futás/aerobik.
Jó szabású ruhákat is kell hordani, pl. én körte alkatú maradtam, ezért nem használok csőfarmert, csak egyenes szabású nadrágot, vagy a térdig érő loknis szoknya eltakarja a kissé dundi combjaimat és hozzá télen hosszú szárú fekete csizmát használok.
Próbálj meg valamennyit fogyni, mert megéri egészségügyi szempontból is.( vérnyomás, vércukorszint, jobb állóképesség stb.)
előző vagyok:
Annyit kihagytam, hogy a torna mellett diétáztam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!