Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Táncolnátok szalagavatón egy nem 10/10 pontos fiúval?
Szapulja a nőket, vagánykodik a pénzével, NEM TUD ÍRNI, és használja a klasszikus szófordulatot: "megtehetem".
Megállapítom, hogy ez az ember egyrészt cigány, másrészt gyerek, harmadrészt annyira extrém ronda, hogy még a fajtáján belül sem talál dugópartnert, pedig az már elég nagy szó. :D
Őszintén szólva,nekem teljesen mindegy,kivel táncolok szalagavatón...:D Ez nem arról szól,hogy bármi lenne a táncon kívül is köztünk,vagy valami. (Csak ne lépjen a lábamra,annyi a lényeg:P)
Egyébként nekem például nem lesz sok választásom majd,külsőst nem hívhatok,mivel az évfolyamon kétszer annyi fiú van,mint lány.. Ezek alapján tehát így is,úgy is alkalmazkodni kell majd. Szerintem egy szalagavatóval eleve rengeteg macera van,semmi értelme még azon hisztizni,hogy most úúristen,nem azzal táncolok,akivel szerettem volna. :)
Csak én lennék képes addig ütni az előző válaszolót, amíg mozog? Elképzelem, ahogy ül a gép előtt zsíros hajjal, görnyedt háttal, és fröcsög a szájából a nyál, miközben zabálja a chipset.
Kérdésre válaszolva: sajnos a szalagavatómon nem páros tánc volt keringőnél, de ha kedvelem a fiút, szívesen táncoltam volna vele. A barátaimat nem 10-es értékelés szerint válogatom, még a párom sem 10/10-es, de ha lenne még alkalom, persze hogy táncolnék vele :D
21-es vagyok, a srác azt mondta, hogy abban igazam van, hogy ronda, de a többi nem igaz.
Nostehát. Nem szapulja a nőket? :D Nem vagánykodik a pénzével? (már ha nem kamu) Vagy talán tud írni? Olyanokat ír, hogy "vok", és nem gyerek? Olyanokat ír, hogy "megtehetem", és akkor nem cigány?
Na menj innen a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!