Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel, ha képtelen normálisan fogat mosni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen hihetetlennek tartom, vásároltam neki egy elektromos fogkefét is, kapott fogselymet, mossa a fogait, de rendszeresen tele van sárga lerakódásokkal, iszonyatosan undorító, amúgy szép lány, de már mondtam neki azt is, hogy lehet, hogy a kapcsolat rovására fog menni a dolog. Csak morog. Mi a fenét csináljak vele?...

Nem annyira undorítóak, de azért látszik a sárga lerakódás, ő meg nyafog, hogy véresre mossa a fogát, de nem jön le. Nem, nem fogkő.

Ez lehet ok szakításra?

2013. szept. 22. 00:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%

Amit belinkeltél ott teljesen normálisak a fogak. Nem értem mi a bajod vele. Az én fogaim sárgásabbak, pedig szintúgy naponta mosom, évente kétszer járok fogorvoshoz stb.

Ha emiatt szakitással fenyegeted, akkor szakits vele mminnél hamarabb, legalább találhat egy normális srácot magának, e rabold az idejét.

2013. szept. 22. 02:06
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyet értek a 21-essel, a képen látható fogakkal semmi probléma, nagyon tudnék örülni, ha nekem ilyen fogaim lennének.
2013. szept. 22. 02:34
 23/34 anonim ***** válasza:

Az enyém is olyan, mint a linked képén szereplő, hiába mosom. Köszönöm a minősítést ("iszonyatosan undorító").:D

Írni akartam, hogy bár idiótaságot követsz el, nyugodtan szakíts, ha ennyi rákésztet - a csajnak csak szívességet teszel -, de többen is megelőztek...

2013. szept. 22. 02:58
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Undorító:SS egy lánynak, higénikusabbnak kéne lennie! akkor vajon, milyen lehet lent?!:ss

és igen, ez lehet ok.

de ha szereted, akkor mond el neki többször is!:S

2013. szept. 22. 06:48
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
szegény lány, szerintem sincs baj azokkal a fogakkal. ha jól értem, akkor téged a fogközök sárga színe zavar. létezik fogköztisztító kefe is, ha nem ér oda el a fogkefe.
2013. szept. 22. 11:03
 26/34 anonim ***** válasza:
h
2013. szept. 22. 11:33
 27/34 anonim ***** válasza:
41%
amit a képen linkeltél, az teljesen normális. esetleg vehetnél egy plakk tablettát, ami elrágcsálás után beszínezi a fog azon területeit, ahol felrakódások vannak, így láthatja mennyire nem rendesen tisztítja a fogait, aztán meg csak észbe kap
2013. szept. 22. 11:34
 28/34 anonim ***** válasza:
95%
27. válaszoló vagyok a fogközek tisztítására, a fogselyem való nem az elektromos fogkefe .. :D na ezek csak szakmaiak, gondoltam dentálhigiénikusként hozzászóláok, de egyébként meg egy tahó vagy, és ja szakíts vele :D
2013. szept. 22. 11:36
 29/34 anonim ***** válasza:

Egy amúgy jó csajt én ezért biztos nem dobnék.

24F

2013. szept. 22. 23:01
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
szep fogsor, de kozotte tenyleg nem szep.. neha fogselymezhetne, illetve a legfontosabb a szajviz!!! biztos siker. nincs ilyen, hogy alapbol ilyen, olyannak kene lennie, mint a foga tobbi reszenek.
2013. szept. 22. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!