Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel, ha képtelen normálisan fogat mosni?
Egyszerűen hihetetlennek tartom, vásároltam neki egy elektromos fogkefét is, kapott fogselymet, mossa a fogait, de rendszeresen tele van sárga lerakódásokkal, iszonyatosan undorító, amúgy szép lány, de már mondtam neki azt is, hogy lehet, hogy a kapcsolat rovására fog menni a dolog. Csak morog. Mi a fenét csináljak vele?...
Nem annyira undorítóak, de azért látszik a sárga lerakódás, ő meg nyafog, hogy véresre mossa a fogát, de nem jön le. Nem, nem fogkő.
Ez lehet ok szakításra?
Tahókám, aki hajlamos a fogkőre annak ez folyamatosan újraképződik. A fog színe genetika is.
Ezt add össze.
te tapló állat, utána olvashatnál néhány dolognak ... pl annak, hogy a fog elszíneződése nem csak attól lehet, mert valaki nem mossa a fogát... a kép amit meg belinkeltél... azzal semmi gond nincs... nekem szerencsém van, hófehér fogakkal láttam megáldva, de asszony pl fehéríteni szokta, mert sárgul neki, pedig nem dohányzik nem kávézik semmi ...
ha meg egyáltalán megfordul a fejedben, hogy egy ilyen miatt szakítasz a lánnyal, minél hamarabb tedd meg ... ne várj vele holnapig se, minden pillanattal esélyt adsz a csajnak hogy fogjon 1 normális csávót aki értékeli is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!