Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 1 ilyen csajjal hogy lehet elbánni?
nemvagyok meleg meg semmi ilyesmi csak nemtaláltam neki megfelelő kategóriát..:)
15/L vagyok és az 1ik oszt társam(ő is 15/L)mindíg próbál kifigurázni/nemcsak engem mindenkit szokott de csak a hátamögött/ beakarom valahogy égetni mert ő mindíg próbál engem van vmi jó ötlet?1kényes pics@ról beszélek aki mindenkinek aztmondja h "jófej vagy bírlak" aztán mindekit kibeszél meg kifiguráz..nemrosszindulatú vagyok vele hanem
ez a csaj nagyon 2szinű...gyűlölöm!sőt senki nemszereti csak nemmerik megmondani a szemébe mert félnek h őket is kigúnyolja(pedig már rég megvolt XD) szóval hogy égessem be mit gondoltok nemakarom nagyon megszivatni csak helyretenni:D
bocsi a regényért és köszi a segítségeket előre:D

Odalépsz vele szembe, bal kézzel beletúrsz a hajába és határozottan a föld fele kezded húzni, amikor enged a húzásnak és felfele kezd nézni, tele tenyérrel rábaszol a szép orrára.
Még két fülest lebaszol neki, és befejezés képen rárúgsz még kettőt. És a végén magyarázod el neki, hogy hogy képzeled a jövőt, nem pedig előtte.
Majd mesélj, hogy sikerült!
Ja amúgy hülye kis csipa vagy te is! ;-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!