Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 1 ilyen csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 1 ilyen csajjal hogy lehet elbánni?

Figyelt kérdés

nemvagyok meleg meg semmi ilyesmi csak nemtaláltam neki megfelelő kategóriát..:)

15/L vagyok és az 1ik oszt társam(ő is 15/L)mindíg próbál kifigurázni/nemcsak engem mindenkit szokott de csak a hátamögött/ beakarom valahogy égetni mert ő mindíg próbál engem van vmi jó ötlet?1kényes pics@ról beszélek aki mindenkinek aztmondja h "jófej vagy bírlak" aztán mindekit kibeszél meg kifiguráz..nemrosszindulatú vagyok vele hanem

ez a csaj nagyon 2szinű...gyűlölöm!sőt senki nemszereti csak nemmerik megmondani a szemébe mert félnek h őket is kigúnyolja(pedig már rég megvolt XD) szóval hogy égessem be mit gondoltok nemakarom nagyon megszivatni csak helyretenni:D

bocsi a regényért és köszi a segítségeket előre:D

2009. nov. 5. 20:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
a bakancsos válasz elég jó:D de jó nagyot fossál rá, vedd fel mobillal és NAPISZAR!
2009. nov. 5. 20:34
 12/22 A kérdező kommentje:
:D
2009. nov. 5. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
vágd pofán a beképzelt pics@t..
2009. nov. 5. 20:38
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Én is mindig kifigurázok mindenkit :D LEGJOBB,főleg ha az ember kreatív...Amúgy miért zavar ez téged?
2009. nov. 5. 20:38
 15/22 A kérdező kommentje:

félreérted..nemúgy gúnyol ki hogy mondjuk viccesen előad valkit hanem elferdíti a dolgokat hazudik olyanokat amihez semmi köze ráadásul nemis igaz!

mondok 1 pl..hogy megértsd:D

pl a multkor kitalálta h az egyik csajról h megjött neki és h annyira átázott h hazakellett mennie..pedig a csaj azért ment haza mert rosszul lett és a tanár küldte haza...tök rosszul volt aztán ő kitalálta h ezért ment haza...azóta mindenki elkerüli a csajt mert aztmondják h"fújj de gáz már" ő meg csak nevet rajta...szerintem ez máe nemvicc hanem szemétkedés...és ennél csak rosszabb dolgokat talál ki az emberekről!

2009. nov. 5. 20:44
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha vmikor leáll veled jópofizni leoltod, hogy úgyis ismered és nem kéne arcoskodni itt neked.

Amúgy vigyázz, mert lehet hogy szemét dög a lány, de lehet inkább az ő oldalára állnak az emberek...csak óvatosan.

2009. nov. 5. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Ilyet én is szoktam csinálni de sosem valaki háta mögött ráadásul a "szenvedő" alanyok tudják h. én csak viccelek úgyhogy nincs sértődés csak móka és kacagás :D ha valaki meg berág max megpróbálja kirúgni a lábam a folyosón esetleg egy bazi nagy f.szt rajzol valamelyik füzetembe :D Szóval én mindig jól szórakozok, nem egyszer sírtam már a röhögéstől egy egy ilyen kitalált hülye sztori végén ;)

a problémádra a megoldás pedig a lábkirúgás vagy a hatalmas hímtag megalkotása amikor nem figyel a füzetére :D

2009. nov. 5. 20:56
 18/22 A kérdező kommentje:

most rólam 1képet szerkesztett ki amin úgynézki mintha smárolnék 1másik sráccal..mert telóba nemlátszik annyira h csak szerkesztve van annyira élethű h ha nemtudnám h nemsmároltam senkivel else hinném h kamukép...és megmutatta a barátomnak:(

ha emiatt szakít velem(nagyon szeretem a barátomat:$)én nem kirugom a lábát hanme úgy összeverem h még az anyja se fogja megismerni..:@ úgy gyűlölöm ezt a csajt h még a levegőt is elvenném tőle...1szemét dög!

és kedves válaszadó remélem te nemvagy ilyen:)

viccelni énis szoktam de nem hazugságokon..

2009. nov. 5. 21:06
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
ha ennyire álságos ez a csaj ne foglalkozz vele vagy vágj vissza az ő taktikájával!csak vigyázz nehogy visszafele süljön el..sok sikert remélem helyre tudod rakni:)
2009. nov. 5. 21:08
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

20:56 vok

De én is szoktam ilyen marhaságokat csinálni meg nyilvánosan beégetni, viszont cserébe én is szoktam égni mint a rongy :D Amugy 17-18 évesen abszolút nem vesszük komolyan az ilyesmit :D Bár estem már le lépcsőn egy a csigolyáim közé helyezett cipőtalpnak hála :D Akkor nem volt vicces de utólag már nagyon :D

A képet meg szerezde meg valahogy és szerkeszd olyanra mintha a csajjal smárolnál :D Na AZ nagyon vicces lenne :) képfeltöltés.hu-val meg feldobhatnád ide :P

2009. nov. 5. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!