Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 1 ilyen csajjal hogy lehet elbánni?
nemvagyok meleg meg semmi ilyesmi csak nemtaláltam neki megfelelő kategóriát..:)
15/L vagyok és az 1ik oszt társam(ő is 15/L)mindíg próbál kifigurázni/nemcsak engem mindenkit szokott de csak a hátamögött/ beakarom valahogy égetni mert ő mindíg próbál engem van vmi jó ötlet?1kényes pics@ról beszélek aki mindenkinek aztmondja h "jófej vagy bírlak" aztán mindekit kibeszél meg kifiguráz..nemrosszindulatú vagyok vele hanem
ez a csaj nagyon 2szinű...gyűlölöm!sőt senki nemszereti csak nemmerik megmondani a szemébe mert félnek h őket is kigúnyolja(pedig már rég megvolt XD) szóval hogy égessem be mit gondoltok nemakarom nagyon megszivatni csak helyretenni:D
bocsi a regényért és köszi a segítségeket előre:D

félreérted..nemúgy gúnyol ki hogy mondjuk viccesen előad valkit hanem elferdíti a dolgokat hazudik olyanokat amihez semmi köze ráadásul nemis igaz!
mondok 1 pl..hogy megértsd:D
pl a multkor kitalálta h az egyik csajról h megjött neki és h annyira átázott h hazakellett mennie..pedig a csaj azért ment haza mert rosszul lett és a tanár küldte haza...tök rosszul volt aztán ő kitalálta h ezért ment haza...azóta mindenki elkerüli a csajt mert aztmondják h"fújj de gáz már" ő meg csak nevet rajta...szerintem ez máe nemvicc hanem szemétkedés...és ennél csak rosszabb dolgokat talál ki az emberekről!

Ha vmikor leáll veled jópofizni leoltod, hogy úgyis ismered és nem kéne arcoskodni itt neked.
Amúgy vigyázz, mert lehet hogy szemét dög a lány, de lehet inkább az ő oldalára állnak az emberek...csak óvatosan.

Ilyet én is szoktam csinálni de sosem valaki háta mögött ráadásul a "szenvedő" alanyok tudják h. én csak viccelek úgyhogy nincs sértődés csak móka és kacagás :D ha valaki meg berág max megpróbálja kirúgni a lábam a folyosón esetleg egy bazi nagy f.szt rajzol valamelyik füzetembe :D Szóval én mindig jól szórakozok, nem egyszer sírtam már a röhögéstől egy egy ilyen kitalált hülye sztori végén ;)
a problémádra a megoldás pedig a lábkirúgás vagy a hatalmas hímtag megalkotása amikor nem figyel a füzetére :D
most rólam 1képet szerkesztett ki amin úgynézki mintha smárolnék 1másik sráccal..mert telóba nemlátszik annyira h csak szerkesztve van annyira élethű h ha nemtudnám h nemsmároltam senkivel else hinném h kamukép...és megmutatta a barátomnak:(
ha emiatt szakít velem(nagyon szeretem a barátomat:$)én nem kirugom a lábát hanme úgy összeverem h még az anyja se fogja megismerni..:@ úgy gyűlölöm ezt a csajt h még a levegőt is elvenném tőle...1szemét dög!
és kedves válaszadó remélem te nemvagy ilyen:)
viccelni énis szoktam de nem hazugságokon..

20:56 vok
De én is szoktam ilyen marhaságokat csinálni meg nyilvánosan beégetni, viszont cserébe én is szoktam égni mint a rongy :D Amugy 17-18 évesen abszolút nem vesszük komolyan az ilyesmit :D Bár estem már le lépcsőn egy a csigolyáim közé helyezett cipőtalpnak hála :D Akkor nem volt vicces de utólag már nagyon :D
A képet meg szerezde meg valahogy és szerkeszd olyanra mintha a csajjal smárolnál :D Na AZ nagyon vicces lenne :) képfeltöltés.hu-val meg feldobhatnád ide :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!