Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a fiúk beszélgetés közben a mellemet bámulják? (többi lent)
Figyelt kérdés
nem öltözködök kihívóan és a mellem sem nagy...de mindig a mellemet nézik múltkor az egyik osztálytársam le akart tapizni, de kicsavartam a kezét, de a nem foglalkozik vele...a tesója is megpróbálta de ő a seggemet is meg akarta fogni, de őt is megvertem...de már idegesít, h folyton a mellemet nézik2013. szept. 21. 17:28
11/16 anonim válasza:
Ha meg rád sem néznek az a baj.
Nők! Komolyan mondom ez már néha fáj :)
Tetszel nekik nem csak a melled.
Inkább örülj neki!
12/16 anonim válasza:
4 lehetőség van
1) teteszel neki. Erre ilyen helyzetben legegyszerűbb rákérdezni
2) rúgd tökön- ez tényleg jó ötlet. ezzel tudatod veel, hogy hagyjon békén és a fiúknak ott a gyenge pontja
3) vegyél zárt felsőt, pl garbót
4) a fogalmazásodból ítélve még sulis vagy: szólj egy felnőttnek
13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm azt tudom h régen tetszettem neki, de most más tetszik neki állítólag(szerencsére)...elég zártan öltözködök...a tanárok látják, h miket csinál, de nem érdeklik...
2013. szept. 21. 19:23
15/16 anonim válasza:
Szerintem lazán kérdezz tőlük valamit: "Nem láttál még női mellet? Mert az enyémet nem is fogod" vagy "Nézd nyugodtan, neked csak ennyi jut"
16/16 A kérdező kommentje:
utcsó ez jó :)
2013. szept. 24. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!