Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt a legjobb barátom! Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Beszélgettük, majd azt kréte csukjam be a szemem, megtettem, mert nem értettem mirét mondja.. majd megcsókolt. De természetesen utána jöt a szöveg, hogy legjobb barátok vagyunk és nem más, és ő nem szeret, csak kséztetést érzett erre. Ez mi?:S Még mindig sokkol mikro visszagondolok rá, pedig 2 napja történt.2013. szept. 21. 16:06
11/23 anonim válasza:
Mert ha bevallja te mit csinálsz?
12/23 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés.
Én sem tudom..
De azért sokkal könnyebb lenne, ha elmondaná.. és én biztos lehetnék a dologban, mert így.. nem egészen értem, miért tette.
2013. szept. 21. 16:15
13/23 anonim válasza:
Hát én néha akkor is megcsókolnék 1-1 delikvenst, ha nem vagyok szerelmes belé.... boccs
15/23 A kérdező kommentje:
Hát én ennek nem vagyok annyira híve.
Aki meg nem tud normálisan válaszolni, az ne írjon, légyszíves.
2013. szept. 21. 16:18
16/23 anonim válasza:
De most te akarsz tőle valamit ?
17/23 A kérdező kommentje:
Lehet:)
2013. szept. 21. 16:24
18/23 anonim válasza:
én fiú vagyok és van lány barátom én csomószor szoktam ölelgetni puszilgatni van hogy megfogom a fenekét is úgyhogy szerintem nincs ebbe semmi rossz :D
19/23 anonim válasza:
akkor ha legközelebb találkoztok kérd meg hogy csukja be a szemét, és csókold meg
20/23 anonim válasza:
Tuti, hogy érez valamit, csak neki sem olyan egyszerű. Amúgy meg döntsd el mit akarsz! Ne szórakozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!