Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem, úgy néha, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem, úgy néha, hogy nem való Nekem ez a párkapcsolatosdi és, hogy Nekem nem kell senki?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok 18 éves korom óta nem jártam senkivel, most 21 vagyok 4 hónap múlva betöltöm a 22-t.

Nem dugtam még, és csak néhány pár hetes kapcsolatom volt.

3szor éreztem a szerelemhez hasonlót természetesen viszonzatlanul.:S

2009. nov. 5. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
és most mi a kérdés?
2009. nov. 5. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek való ez. Ez egy rossz sztereotípia, hogy az az élet rendje hogy megházasodj és leéld az életed valakivel. Ami szép és jó lenne, de nincs olyan házasság amiben nem lenne veszekedés, megcsalás, és az is ritka már, hogy ne végződne válással. Vannak maguknak való emberek, akik mellé amúgy sem való társ. Ettől még bármid meg lehet az életben. Menj el prostihoz. Van egy rokon férfi, aki elvet egy nőt, az kihasználta, felépítették a házat, gyerekek, aztán a nő egyszer csak elvált. Az emberünk ezek következtében idegösszeomlást kapott. Több millió forintos uzsoratartozása van, és sokan így kerülnek utcára. Szóval ne aggódj ember, nem vagyunk egyformák! És így problémád se volt még.
2009. nov. 5. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:

19.48as

Lehet, hogy igazad van. Magam való ember vagyok. Meg hát túl régóta nincs senkim, meg mindig csak a csalódás.:S

2009. nov. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!