Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy már régota zavaro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy már régota zavaro kérdésem, és idegesit, nem tudom megfejteni. Segitene valaki?

Figyelt kérdés
17éves vagyok,egy iskolába járok egy ...nem szeretnék senkit csufolni,de egy csunya,kovér lánnyal,aki már 2éve fogyozik,de nagyon rossz az alakj.Szintén ugyanennyi éves.Csunya,viszont ugymond szép barátnoi vannak,akik divatoznak,buliznak stb..és persze ez a lány mindenben koveti oket,divatos cuccai vannak,pasizni akar.Itt kezdodik a dolog:nagyon sok fiunak tetszem,sokan szeretnének velem járni,utánam néznek .... és ez a lány,akinek mindenki hisz,mivel minden helyeshez,széphez benyalja magát,nagyon ronda dolgokat terjeszt rolam,hazudozik ,kitalál mindent,és MINDENKI elhiszi ezt.Mindig figyel,les engem,a ruhám arcom,testem már nagyon régota...nagyon zavar.Már nagyon rossz hirek terjengenek rolam,és nem tudom ezeket kezelni.Sose reagálok rájuk,ugy teszek,mintha meg sem hallottam volna .Miért csinálja ezt CSAKIS velem?Mit tegyek?Mi baja?

2013. szept. 21. 14:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A leszbikus sztorit komolyan gondoltam.

Vagy csak egyszerűen irigy rád...

2013. szept. 21. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg vond kérdőre. Mikor kettesben vagytok, olyan dühvel hogy majd szét robbansz. Ha erre nem lennél képes, akkor kérj meg valakit hogy ijesszen így rá és szedje ki belőle hogy mi a francért csinálja ezt.
2013. szept. 22. 10:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Ó a női lélek olyan titokzatos, kifürkészhetetlen? Szerintem nagyon szépnek tart Téged. Nagyon szeretne olyan szép lenni mint Te. Azért les annyit. De a sokadik próbálkozás után sem tud még lefogyni sem. Ez annyira elkeseríti, hogy a dühét rád vetíti ki. Rajtad akar bosszút állni, amiért ő ennyire csúnya, Te pedig nem. Már az a tény is alátámasztja ezt az elméletet, hogy a szép emberek társaságát keresi. Azért mert közéjük akar tartozni. Azzal ha megvered még jobban magadra haragítod. Ez ellen csak úgy tudnál védekezni, ha olyan kínos megalázó helyzetbe hoznád, aminek köszönhetően elfordulnának tőle a barátai. Így magára maradna és már nem tudna neked ártani. Vagy bírd ki azt az 1-2 évet míg Különvállnak az útjaitok. Neked boldog sikeres életed lesz, már csak azért is mert szép vagy. Ő meg élheti a magányos nyomorult életét tovább és másokat hibáztathat érte.
2013. szept. 29. 11:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen. Biztosan irigyel téged hogy jó tested van, neki meg nincsen. De tök mindegy, én nem hiszek a pletykáknak, intrikáknak. Gondolom a barátaid sem, vagy ha mégis inkább ezeknek hisznek anélkül hogy az igazságtartalmáról meggyőződnének, akkor nem a barátaid.
2013. okt. 4. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!