Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha azt érzem, hogy a volt barátom az igazi, de ő már rég nem szeret?
Figyelt kérdés
5 hónapot voltunk együtt, már fél éve szakítottunk, ő szakított, mert sok volt a veszekedés, amit utólag már nagyon bánok és tudom, hogy értelmetlen volt. Szakítás után még 1 hónapig találkozgattunk, mert nem bírtuk egymás nélkül, de végül mégsem békültünk ki, állítólag kiábrándult belőlem. Pár hónappal szakítás után megkérdeztem tőle sms-ben, megbánta-e, azt mondta, hogy nem, mert azóta rendeződött az élete. Én próbáltam mással is, jártam egy sráccal 2 hónapot, de senki sem tudja őt pótolni: ő mindenki közül a legjobb volt, egyszerűen nem találok hozzá hasonlót. Úgy érzem, hogy ő az igazi és én elszalasztottam. Lehet pár hét múlva találkozunk egy buliban, odamenjek hozzá? Esetleg elmondjam neki ezeket, hátha...? Vagy próbáljam meg elfelejteni? Fél éve nem megy, képes vagyok rá egyáltalán? :(2009. nov. 5. 19:07
1/2 anonim 

válasza:

ha ő már nem szeret, akkor nem ő az igazi. legalábbis neki nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!