Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátságból szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó hogy van egy lány akit nagyon szeretek, de ő csak barátként tekint rám. Viszont azt tudni kell hogy a lánynak van barátja!

Én már régebben közöltem a lánnyal hogy mit érzek ő azt mondta hogy maradjunk csak barátok mert nem szeretne elveszíteni.. Azt mesélte nekem hogy mostanában rólam álmodik szinte minden nap, hogy csókolózunk, meg lefekszem vele.

Én már nem érzek iránta szerelmet, vagyis nem tudom.. Ő az első szerelmem, viszont szeretem még, és el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot is.

(Azt tudni kell hogy csókolóztunk már.)

A kérdésem az lenne hogy szerintetek mit tegyek? Próbáljak nyomulni, esetleg elhívni randira, vagy moziba? Vagy hagyjam és lépjen ő előbb? Mert addig nem szeretnék nagyon semmit amíg van pasija.. Arra meg nem kérhetem meg hogy szakítson vele.. Segítsetek, nem tudom mi tévő legyek:(

17f /17l

2013. szept. 21. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hmmm... Szerintem tölts vele minél több időt. Rájön ő magától hogy fontos vagy neki. Ha már nagyon régóta ismered lehetséges hogy ő is szívesebben tölti veled a szabadidőjét. Nah tehát van barátja, ajajaj. Ha nem reagál a közeledésedre akkor passz. Hagyd hogy ő döntsön :) 12/L
2013. szept. 21. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Próbálok, de néha tényleg nincs már közös témánk.. :D Szinte mindent kimerítettűnk és az agyára se szeretnék menni.

Amúgy köszönöm a válaszod. :)

2013. szept. 21. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerelmek jönnek-mennek, de a barátság örök.
2013. szept. 21. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg barátja van, addig inkább ne tegyél semmit. Ha több időt töltenél a lánnyal, és ez kiderülne, még balhé is lehet belőle. Egyébként mióta van együtt a barátjával? Komoly kapcsolatról van szó?
2013. szept. 25. 17:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Komolynak mondható, több mint 2 éve..
2013. szept. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!