Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Menyit változtat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Menyit változtat és milyen irányba ha valaki izmos (abb)? (kép)

Figyelt kérdés

Innen a 3. képen lévő srác testalkatára gondoltam.

ettől kevésbe vagy jobban legyen edzett és menyire?

Persze az egész úgy kell venni, hogy jó a személyisége és tetszik az arca.

#Link a 4. válaszban!
2013. szept. 21. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Megettük a linket....
2013. szept. 21. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Képek nélkül elég nehéz lesz erre válaszolni :P
2013. szept. 21. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
izmos vagy.
2013. szept. 21. 09:38
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

nem értem hogy felejthettem el xD

2013. szept. 21. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs vele. Nekem az első két sor egyébként egy az egyben bejön, alul a középső sem rossz.

Ez a kép egyébként pont, hogy nem az izomról, hanem a testzsírról szól, de mindegy. Az izom bejön, egyébként. És azért is tetszik jobban alul a középső, mint az első, mert a középsőn több izom van, ez látszik.

22L

2013. szept. 21. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 4es és az 5os teste tetszik a legjobban a 3as kicsit túlzás már. :P
2013. szept. 21. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első testalkat a verseny előtti testépítőkre jellemző, közvetlenül versenyidőszakban mennek le erre a szálkás szintre, tehát nem egy konstans állapotról van szó.

Az utolsó három testalkat egyértelműen elhízott személyeké, a 25%-os hízásra hajlamos testalkat, a 20% átlagos testalkat, a 15%-10/12% között van az az izmos kategória, amely a leginkább vonzó a nők körében.

2013. szept. 21. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez testzsír és nem ezzel mérjük az edzettséget. Szimplán hogy mennyire van lepucolva.
2013. nov. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!