Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapra kinek milyen terve van? Ennek megvalósításához nem kéne már aludni? :D
Figyelt kérdés
Valakinek randi, találkozó, esti programm stb. holnap? :)2013. szept. 20. 22:28
11/29 anonim válasza:
Elzárkózom a fejembe és végre nekiállok az új történetem leírásának. Legalábbis ezt tervezem. Ez végül is nem idő függvénye, így mindegy meddig fogok aludni.
12/29 anonim válasza:
00-tól 4-ig megnézek egy anime sorozatot. 4-12-ig alszok. 12-kor felkelek. 12-13-ig eszek lencsefőzeléket egy anime sorozat mellett. 13-15-ig trollkodok a gyk-n. 15-23-ig nézek egy anime sorozatot. 23-24-ig trollkodok az interneten.
13/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek sok sikert! :D
hát én fekszek és keresek egy jó filmet, mivel beteg vagyok :D
2013. szept. 20. 22:35
16/29 anonim válasza:
Tescoba menni, este meg iszogatás.
Aludni kéne, lassan fogok is.
18/29 Didiiayer válasza:
Kipihenem az egész hetet :)
19/29 anonim válasza:
Nekem cikket kellene írni a honlapomra, ehelyett itt tökölök veletek a gyíkon. De tényleg hajcsizni kellene már mennem.
20/29 anonim válasza:
Ha nem muszáj nem tervezek, szeretek spontán/rögtönözni, nem beosztott időben tenni/lenni, maj alakul. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!