Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen a "pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen a "pasi ideálotok"?

Figyelt kérdés

2013. szept. 20. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Most írhatnám, hogy olyan mint a párom, de az sablonosan hangzana. :)

Legyen magasabb nálam és ne 1-2 centivel, legyen sportos, de ne nagyon kigyúrt. Egy férfi legyen határozott, magabiztos, udvarias.

Még egy plusz, ami nekem mindig álmom volt: az egyenruha.

Nyilván önmagában senki nem lesz jó pasi az egyenruhától, de valahogy nekem férfiasságot és biztonságot sugall.

A mostani párom tűzoltó és nagyon férfias, nőként büszke vagyok rá.

27/N

2013. szept. 21. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Külsőre inkább a fekete hajú zöld szemű pasik jönnek be, de igazából mindegy csak kopasz ne legyen és hosszú haja. Lehet sportos,izmos pocakos vagy jó húsban lévő csak jóképű legyen (de ez relatív,hogy kinek mi számít jóképűnek)viszont ha velem egy súlyban van az nem olyan jó mert akkor mindig "versenyeznem "kellene vele mert,hogy néz az már ki,hogy ő vékonyabb nálam :). Ápoltság alap,szeretem ha jó az illata,és van stílusa. Nem kell divatmajomnak lennie,sőt de adjon a megjelenésére. Hogy sportosan, elegánsabban vagy lazán öltözködik mindegy.

"Belsőleg" elfogadom olyannak amilyen,hisz senki sem tökéletes,lehetnek hibái, de ha egy iszákos,lusta,agresszív alak mehet amerre akar! Nem árt azért,ha humoros,kedves,rendes,türelmes,intelligens,de ne játszma meg magát és ne okoskodjon nekem. Ne nézze a másikat hülyének (se értelmileg se érzelmileg). És legyen őszinte, hűséges!

23/L

2013. szept. 25. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Azt még elfelejtettem odaírni,hogy legyen nálam magasabb legalább 7-8 centivel de ha 190cm magas az se baj :). Mindig is szerettem a magas férfiakat bár sose volt ilyen magas párom,nem tudom hogy nézne ki az én 165 centimhez:)

és ahogy az előttem szóló írta legyen udvarias. (zárójelben megjegyzem,hogy az egyenruhás pasikat én is szeretem de nem mindegyiket és nem vonzódom hozzájuk betegesen. Aki nekem most teszik ő mentős. És ez egy szép szakma...bár nem neki..)

2013. szept. 25. 15:16
 14/15 anonim válasza:

170 cm-nél magasabb, sportos vagy vékony. (ne kövér)

értelmes, de ne unalmas, lehessen vele hülyülni. Vicces, ne legyen beképzelt, de túl szerény se. Öltözzön jól, ez nem feltétlenül márkát jelent, inkább stílusosan. Tetszenek az emo fiúk is. Legyen közös témánk. Legyen hűséges, úgy szeressen, ahogy vagyok, Ne akarjon megváltoztatni! Kb ennyi. Ha valaki magára ismert, szívesen megismerném:) 15L

2013. okt. 29. 12:59
 15/15 anonim válasza:
Mint John Newman ,ő az ideálom.😍
2016. máj. 3. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!