Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk akik szeretnének normális, tisztességes barátnőt?
Figyelt kérdés
A mai világban érvényesülni tud egy olyan lány aki 17 évesen szűz soha nem csókolózott és soha nem volt még barátja,nem jár minden hétvégén bulizni és nem issza magát dög részegre minden buli alkalmával..?2013. szept. 20. 16:47
11/32 anonim válasza:
Szerinted rajtad kívül mások buta paraszt ribi lányokat szeretnének? Mi ez a kérdés?
Szerinted olyan ritka a 17 éves szűz lány? Az utcán fetrengenek ezrével a tinik? Buta egy kérdésed van.
13/32 anonim válasza:
Épp ma kosarazott ki egy magát ilyennek valló lány, aki még szép is volt! Hagyjatok békén!
14/32 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok pedig azt mondják helyes vagyok de ez van..
17/F
16/32 anonim válasza:
Te biztos csúnya vagy kérdező ha eddig semmilyen kapcsolatba nem kerültél a másik nemmel.
17/32 anonim válasza:
13 -as Kötelező lett volna elfogadni a kosaradat?
Ne má, mert kigúnyollak.
18/32 anonim válasza:
hmm mondjuk én ezt a fajtát keresem mivel én is ilyen vagyok csak fiúba :) 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!