Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 165 centis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 165 centis férfi kizárólag a magassága miatt vallhat kudarcot a nőknél?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 14:21
1 2
 11/18 Frigg ***** válasza:

Szerintem ez változó. Én 172 centiméter vagyok(átlag magasság), jobban szeretek odabújni egy velem egymagasságú, vagy magasabb férfihoz. De ez nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a magassága miatt utasítanék el egy pasit. Meg elég sok alacsony leányzó is van :)

23/N

2013. szept. 20. 15:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Hiába van sok alacsony lány, ha náluk se jöhet szóba alacsony pasi.
2013. szept. 20. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:
De, nálam szóba jöhet. Egy időben ki is szemeltem egy ilyen adottsággal megáldott valakit magamnak, ő volt az, akinek nem kellettem. De mindegy is, biztosan hazudok.
2013. szept. 20. 15:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h hazudsz. Lehet h nagyon jóképű volt az illető v nagyon gazdag. Lehet h egyik se, csak azt hitted, h a belsőjébe bele tudnál szeretni, persze utána úgyis rájöttél volna, h nem tudsz vonzódni hozzá. Az is lehet, h egyszerűen csak más bolygón élsz.
2013. szept. 20. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem nyert. A külső megjelenésének összképétől első ránézésre nemhogy nem voltam elragadtatva, de egyenesen taszított, bár kimondottan csúnyának sosem láttam, csak olyasféle átlagosnak, aki véletlenül sem az esetem. Az anyagi helyzetéről a mai napig tudom, hogy hasonló az enyémhez, középosztálybeli a srác. Miután napról napra beszélgetésbe elegyedtem vele, kezdtem rájönni, hogy kezdetben talán másképp ítéltem meg, mint kellett volna. És nem, nemcsak hittem, hogy egyszer majd esetleg belehabarodom, hanem ténylegesen vágyódtam a mindennemű közelsége után, a jövőképem nélküle nem volt teljes.

Oké, elfogadom, hogy idegen régió szült, de még azt is, hogy az agyamhoz ivar tekintetében nem megfelelő testet osztott a Mindenható.:D

2013. szept. 20. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Hidd el, 1-2 hónap után rájöttél volna, h nem megy, és v szakítottál volna vele, v arra vártál volna, h ő szakítson.
2013. szept. 20. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest kellett laza három év (ebből az utolsóhoz két egymástól másfél órás buszútnyira lévő életszíntér) annak az őszinte kijelentéséhez, hogy már alábbhagyott az érdeklődésem. Persze könnyű kontrázni úgy, ahogy te teszed, mert a potenciális jövőjére vonatkozó kijelentésekkel értelemszerűen nem vitatkozhat az ember, fene tudja, mi lett volna, ha. Viszont az tény, hogy hiába tudok a jelenlegi környezetemben egyszerre jóvágású és vastag pénztárcát a zsebében hordó fiatalemberekről, azóta (és azelőtt) sem tudtam másba szerelmes lenni. Szerencsére előttem áll még az élet.

Felőlem hihetsz a külsőségek kizárólagos lényegességében és foghatod erre a sikertelenséged, ha szeretnéd, valószínűleg nem én fogom megváltoztatni a hozzáállásodat a rövid történetemmel.

2013. szept. 20. 16:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is csak a saját és az ismerőseim példájából tudok kiindulni. Az pedig azt mutatja, h ha vmi csoda folytán össze is jön egy lány egy csúnya és/vagy alacsony sráccal, akkor se tart sokáig a dolog, mert a lányokat egyszerűen nem lehet mással megfogni és megtartani, csak vonzó külsővel. Velem is többször előfordult már ilyen, de másnál is láttam rá példát.
2013. szept. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!