Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kizáró ok, ha egy fiú "homofób"?
# 10/10 Időpont ma 23:08
8 általános felfogással felesleges vitatkozni.
Nos, szerintem a szexualitás alapvetően magánügy. Azt sem szeretem, ha egy hetero pár nyalja-falja egymást nyilvánosan. Viszont azt vallom, hogy a heteroszexualitás a normális, és ami attól eltér, az abnormális. Természetesen mindenkinek szíve joga, hogy otthon, a négy fal között, konszenzusos döntéssel mit csinál. Támogatom továbbá, hogy ugyanolyan feltételekkel örökölhessenek egymás után, mint a házas felek. De ennyi. Ne propagálják a TV-ben, ne vonuljanak fel, ne fogadhassanak örökbe gyereket; általában: tartsák meg maguknak.
Egyébként nem szoktam állandóan erről beszélni. Ez csak a politikai véleményem, sok más mellett.
Ha nagyon szélsőséges, akkor igen, nálam kizáró ok. Hiszen ez rengeteg vitához vezetne közöttünk.
23/N
Nem értem a homofóbiát.
Ha utálod a melegeket, akkor miért foglalkozol velük mindig? :-)
Ha heteró vagy, akkor nemaz volna a számodra helyes, hogy minnél több meleg srác legyen, fogyjon a konkurencia, több nő jusson neked, aki magányos és vigasztalásra vár? :-)
Ha genetikai a hajlam rá, már pedig esélyes, akkor nem az volna jó, ha hagynád őket együtt megöregedni, nőtől becsúszott gyerek nélkül, mert összeházasodhatnának, együtt élnének, és így kihalna a genetikai ág utód nélkül?
Ha heteró elvált férfi vagy, nem éreznéd ugy, hogy 'jusson már nekik is a házasság és válás poklából'. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!