Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet az "édes hármas"?
Figyelt kérdés
Létezhet szerintetek Szerelem, Szenvedély, Barátság három ember között? Jelenesetben egy Nő és két férfi között? Ha mind hárman akarják?2013. szept. 19. 22:57
11/13 anonim válasza:
Én féltékeny lennék előbb-utóbb a másik pasasra. 0
12/13 anonim válasza:
Nálunk azt hittem működni fog, hosszú sztori, nem részletezem, egymásba szerettünk egy fiúval úgy, hogy én kapcsolatban vagyok/voltam és kisebb huzavona után össze is költöztünk hárman. Szeretem mindkét fiút és ők is engem, de a "régebbi" párom elkezdett féltékenykedni az újdonsült páromra, ami addig vezetett, hogy elköltözött tőlünk a fiú. Most így állunk. Még mindig hiszek benne, hogy működhet, csak ki kell zárni a féltékenységet és a kisajátítási vágyat. Annyira egyszerű lenne, ha csak szeretnénk egymást. Mindenki boldog lenne, nem ez lenne az ideális? Szóval mindent összevetve igen, működhet, sőt ismerek olyan embereket, akiknél működik is...
13/13 anonim válasza:
ez a gondolat a One day klipbol jott? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!