Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem nősül. Rosszul érint a dolog. Normális ez?
Sziasztok!
Szóval nemrég tudtam meg, hogy az exem nősülni készül. Már rég szakítottunk, megcsalt, ezért lett vége. Mégis viszonylag normálisan váltunk el, ha találkozunk, mindig normális hangnemben elcseverészünk. Talán kétszer futottunk össze a szakításunk óta, és egyszer sem éreztem semmit, amikor a közelemben volt.
Nekem is van kapcsolatom, jól elvagyunk egymással, és már rég nem is gondoltam a volt barátomra.
Mikor megtudtam, hogy "barátnője" lett (idősebb tőle, elvált, van egy 10 éves lánya), akkor sem éreztem magam rosszul, nem is érdekelt.
De most ez a nősülés valahogy érdekesen érintett, és nem értem, hogy miért. Nem szeretem, nem is vagyok féltékeny. Akkor mi ez?
Veletek is volt már hasonló?
"Miután te írtál neki, visszaírt? legalább annyit, hogy ő is gratulál?"
Nem, nem írt vissza semmit. Annyit sem, hogy bú. De számomra azért kissé túlzás az, hogy ő még érezne valamit. :)
"Jól kezelted a szitut kérdező :-) Látod,neki csak egy elvált nő jutott 10 éves nem saját gyermekkel :-)
Minden jót"
Köszönöm! :D
Bevallom, egy picit örülök magamnak, hogy volt mit visszaírni neki. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!