Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi azt mondja, hogy olyan vagyok, mint egy szirén, akkor az jót jelent?

Figyelt kérdés
Vicces kedvűeknek írom, hogy nincs se pikkelyem, se úszóhártyám, se kopoltyúm, se halfarkam de még halszagom sincs. :)

2013. szept. 17. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van ilyen csaj, aki NAGYON vonzó, de hosszú távon kicsinál. Ha én ilyet mondanék, az nem lenne annyira jó neked. Ambivalens, mint amilyen te is lehetsz a srác számára.
2013. szept. 17. 22:27
 12/16 A kérdező kommentje:
A csini pofira és király mellre én nem tudok választ adni.
2013. szept. 17. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyjából tudom hogy hogyan értette, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Azonban ha küldenél képet nekünk az arcodról, és a melleidről, akkor már tudnám is a választ!
2013. szept. 18. 00:12
 14/16 anonim ***** válasza:
tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de azt, hogy szirén, nem egy átlagos lányra mondjuk :D
2013. szept. 18. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:
AeonFLUX, amit linkeltél, azt egy szobrász csinálta:)
2013. szept. 18. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
előző vok megint, szerintem a bűverődre gondolt, hogy levetted a lábáról a pasit:) (Ez már a kérdezőnek:))
2013. szept. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!