Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi azt mondja, hogy olyan vagyok, mint egy szirén, akkor az jót jelent?
Figyelt kérdés
Vicces kedvűeknek írom, hogy nincs se pikkelyem, se úszóhártyám, se kopoltyúm, se halfarkam de még halszagom sincs. :)2013. szept. 17. 21:39
1/16 anonim válasza:
Hát én fiú vagyok, de ilyet még soha senkinek nem írtam. O_O
2/16 PureNameless válasza:
Énekeddel csábítod a fiúkat a halálba?! Elég szar bók :D
3/16 anonim válasza:
Francba, pedig úgy elsütöttem volna egy halszagos poént.
Viccet félre téve, a pozitív jelzőként szánta, mivel ha azt vesszük a szirénhez "vonzódtak" a férfiak.
4/16 anonim válasza:
hát attól függ, a szirének miatt süllyedtek el a hajók elvileg mert neki énekelték " a sziklának
de veheted bóknak, inkább mintha azt mondaná, hogy olyan vagy mint egy cethal
5/16 AeonFLUX válasza:
Hát én nem venném bóknak: [link]
7/16 anonim válasza:
Valószínűleg azt, hogy elbűvölöd, amolyan szenvedélyfakasztó, dögös pasimágneshez méltó módon, de lehet, hogy csak a szóhasználatot nézte be.
8/16 A kérdező kommentje:
Derékig érő haj, sötétkék szem, magas vagyok és vékony.
2013. szept. 17. 22:06
9/16 anonim válasza:
csini pofid van és király melled?
10/16 anonim válasza:
A szirének a végzet asszonyai!
Tuti halál, de megéri....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!