Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden rendőr félrelép a munkahelyén?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 12:21
21/24 anonim válasza:
kérdező! írnál helyet? legalább megyét! mert vannak hasonló tapasztalataim...
22/24 anonim válasza:
Jólvan már, gyertek csak írjátok, hogy miket tapasztaltatok és beszéljük meg, hogy minden rendőr félrekút. Utána meg indítsunk egy témát azért mert az orvosok is félrekúrnak, utána meg legyenek a kőművesek, róluk meg beszéljük meg azt, hogy mind alkoholista, mert az a kőműves aki nálatok vakolta a házat nyáron 40 fokba megivott meló közbe egy pár hideg sört!
23/24 anonim válasza:
Mivel rendőrökről beszélünk így bármi elképzelhető.
24/24 anonim válasza:
Na jó. Tizenöt éve dolgozom ugyanazon a kapitányságon, tíz éve van férjem. Egyszer sem csaltam meg, és vannak szintén hasonló női kollégáim, akik szintén nem tették meg. Az más, hogy néha megvannak azok, akiket minden nap körbeadnak, de alapjában véve nem ez megy.
Nem, nem lép félre mindenki. A férjem is rendőr, és teljesen nyugodt szívvel válunk el a portán reggel, mert nem vagyok előítéletes.
Igen, vannak helyek, ahol ez a belterjesség megy, voltam egyszer "vendég" egy falusi rendőrségen, ahol már mindenki megvolt mindenkinek, de ez nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!