Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ki az aki csak komoly kapcsolatra hajt?
En egyelore semmikepp.
Meg nem sikerult megtalalnom azt a teruletet, amin igazan jol ereznem magam es olyan munkat talalnom, amire hivataskent tudnek tekinteni. Amig az ilyen jellegu terveimet nem valositottam meg, addig nem nagyon tudok komoly kapcsolatban gondolkozni.
Es a teljes kephez az is hozzatartozik, hogy en eleve kifejezetten szeretek egyedul lenni, igenylem az egyedulletet es inkabb munkaorientalt vagyok, kevesbe kapcsolatkozpontu, ezert aztan sosem voltam olyan tipus, aki kifejezetten hajtana, hogy mindenkeppen legyen valakije.
Ha ugy adodna es minden klappolna, termeszetesen nem zarkoznek el elole, de nem hajtom es nem eroltetem a keresest. Most mas dolgok jobban lekotnek.
Persze naná! sokan azt akarunk.
De tudod ahhoz h kiderüljön milyen a lány, hogy eldöntsük akarunk e tőle többet, ahhoz meg kell ismerni, és ha kiderül hogy "jesszus isten mentsen tőle" akkor nem kell többre max szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!