Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ki az aki csak komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ki az aki csak komoly kapcsolatra hajt?

Figyelt kérdés
Aki csak azt szeretne, vagy az a célja hogy találjon valakit akivel sokáig együtt lehet.

2013. szept. 17. 11:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én tegnap láttam egy atom jó csajt a kisfiával, aztán a tescoban egy annál is jobb viszont picit időseb olyan 28-30 körülit a lányával vásároltak, direkt odagurultam hozzá a bevásárló kocsival :D már távolabbról is figyeltem, utána a lánya odavitt hozzá valami kis felesleges apróságot, hogy neki az kell és a csajszi mondta, hogy nem vesz ilyesmit majd eljössz apáddal és Ő megveszi neked. Akkor is ránéztem Ő rámmosolygott, én is rá utána a földet nézte, én tovább néztem és csak vigyorgott aztán én is csak vigyorogtam :D Nem beszéltünk, mert nem ugrott be mit is mondjak neki, viszont kifelé menet még vagy 3szor biztos összefutottunk amikor szembe jött velem ugyanúgy mosolygott rám és Én is rá. Ő például nagyon megtetszett, hiába volt idősebb vagy 8 évvel simán, de akkor simán azt mondtam, hogy de jó lenne ha lenne egy ilyen feleségem :D

Na jó nem tudom minek írtam ezt le, igazából annyi köze van a kérdésedhez, hogy tegnap arra jöttem rá, hogy én szívesen mennék bele komolyabb kapcsolatba ha ilyen lányt találnék, az sem érdekelne sőt azt mondom jó is lenne ha pár éven belül akár már Én is babázhatnék...

21/F

2013. szept. 17. 11:18
 12/25 A kérdező kommentje:
9-es értem. Igen ez akkor elég rossz érzés lehet, így nehéz lenne továbbmenni.
2013. szept. 17. 11:18
 13/25 A kérdező kommentje:
11. Ez komoly?? Pedig még ilyen korban a férfiak általában nem családalapításon törik a fejüket. Úgy nézem akkor te kivétel vagy
2013. szept. 17. 11:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Máshogy nincs is értelme, de ugye a többség nem így gondolja. Amúgy meg nem ott laknak ahol én. Helyben még nem találtam senkit se, úgyhogy még jó sokáig lehet keresgélnem. 27f
2013. szept. 17. 11:24
 15/25 anonim ***** válasza:
személyiség függő... ha találsz olyan nőt akivel el tudod képzelni akkor 20 évesen is lehet, bár nem ajánlott mert ilyenkor még nem kiforrott személyiségről van szó, hiányzik a változatosság és pár éven belül egy bukott kapcsolat lesz ( gyerektartással )
2013. szept. 17. 11:26
 16/25 anonim ***** válasza:
11-es vagyok igen ez komoly :D Ha találnék egy olyan fekete hajú vadmacskát, mint akit tegnap láttam simán benne lennék a dolgokban :D 21 éves vagyok, viszonylag jól fizető munkahelyem van már kb 1 éve, tudtam félretenni egy bizonyos összeget és hitelem sincs. Igazából nem tudok vagyon terén sok mindent felmutatni, van egy fekpadom kb 80 kg súlytárcsám hozzá, egy tisztességes ruhatáram, egy laptopom, egy okostelefonom. Ezeket vettem magamnak amióta dolgozok, és ezt full egyedül nem rakot bele senki semmilyen összeget. A munkahelyem ,,állami" munkahely, úgy hogy ha nem b***ok el semmit, akkor nem küldenek el, az más kérdés, hogy el kell viselnem a munkatársaimat, de ugyanez az állami munkahely van máshol is, úgy hogy akár költözhetnék is. Szerintem adott minden feltétel ahhoz hogy családot alapítsak, igazából a lényeg hiányzik belőle: a Nő hozzá :D Most ez hülyén jön ki, de őt még nem találtam meg sajnos...
2013. szept. 17. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:

az a fura h azt a családos nőt aki neked bejött, van olyan aki unja... :)

egyébként az hülyeség h csak komoly kapcsolat, nem indulhat úgy el egy kapcsolat h ebből most komoly lesz, az idő eldönti

2013. szept. 17. 11:29
 18/25 anonim ***** válasza:
17-es a 11-es vagyok, szerinted előfordulhet hogy otthon a férje vagy élettársa, vagy a gyerek apja (nem tudom kinek minősül az aki van neki otthonn :D ) unná Őt?? Tesókám nem hiszed el nekem, de úgy nézett ki, hogy ott a helyszínen szerelmes lettem :D Nem hiszem, hogy én például megtudnám Őt unni.
2013. szept. 17. 11:31
 19/25 anonim ***** válasza:
hát abból ítélve, hogy " majd eljössz apáddal és ő megveszi neked " ez egy elvált nő, mert nincs közös kasszán a gyereke apjával
2013. szept. 17. 11:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Hajtottam, de mar nincs ertelme :)

22f

2013. szept. 17. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!