Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha homoszexuális hajlamaim vannak, öljem meg magam?
Úgyis csak egy ócska b.*zinak titulálnának, értéktelennek.
Ráadásul nem vagyok biztos az érzéseimben, mivel szexuálisan csak a lányok izgatnak fel, azonban rájöttem, hogy időnként fiúk iránt is tudok gyengébb érzelmeket táplálni. És mivel még semmilyen párkapcsolatom nem volt, ezért végképp nem tudom, hogy mi van, azt sejtem, hogy van némi meleg hajlamom.
És ezen kívül az egész életem egy szar, fiatal vagyok, és mégis RENGETEG szar dolgon mentem keresztül.
Egy értéktelen fos vagyok, és most, hogy lehet, hogy még heteró sem vagyok, azt sem tudom mit kezdjek ezzel a rohadt életemmel, eddig legalább volt célom (egy barátnő szerzése), de most már ebben sem vagyok biztos.
Szerintetek is célszerűbb lenne kinyírni magam?
Végülis nekem is könnyebb lenne, meg a világ is megszabadulna egy értéktelen, érzelmi hulladék szar embertől.
"Most nem vagy a legjobb passzban de ez változni fog."
Pontosan!ne legyél pesszimista!!!!
lehet ez még sokkal rosszabb is.
Ha szerinted az nem kérdés, hogy másoknak ezzel milyen fájdalmat okozol, akkor önzően szemléled ezt a dolgot.
Nézd, minden emberi életnek lehet értelmet adni. A te "problémád" közel sem akkora gond, főleg nem manapság. Egy esélyt adj magadnak.
Szerintem meg skizofrén is vagy:
"Hetes, ez nem az önsajnálatról szól, csak egy beszélgetés akar lenni, hogy megéri-e véget vetni a szenvedésnek."
A hetes kommentet TE magad írtad kérdező! X)
bár ilyen lenne az összes meleg mint te... nem vonulgatnának fel fesztiválokon...
Nem mondom h öld meg magad csak magamból tuok kiindulni szvalén kinyírnám magam ebben az esetben...kb nekem sincs semmim amit fel tudnék mutatni annyi h nem vok b_zi de mégegyszer modnom nem dönthetek helyetted.
De ha megteszed akkor majd találkozunk a pokolban és ott majd köszönetet mondok áldozatodért! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!