Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talpraesett, határozott, intelligens lány. Titeket elriasztanak vagy inkább vonzanak az ilyen csajok?
7.: igen, ezt én is így gondolom... hogy kire írtam lényegtelen, általánosságban, sok ilyen ismerősöm van.
8. Kedves Dr. Trolompár Rajmund! Véleményem szerint Ön félreértelmezte a kérdést. Én jelzőként a "talpraesett" szót használtam, szinonimaként fel tudnám még ide sorolni például, hogy életrevaló, leleményes stb. Ön talán a "talpra esett" különírt alakot jellemezte.
9.: Van abban valami amit írtál, mindenképpen elgondolkodtató... De egyetértek 10-11. kérdésével :D
Tévedésem, kérem tisztelettel, elismerem, de akkor már további választ adva a kérdésre, az sem feltétlen előnyös, ha valaki határozott. Ugyanis, ebben az esetben az illető nem hagyhatja el a helyét, mivel, tekintettel hogy rajta halad át az országhatár, ezzel megsértené az országok közötti szigorú egyezményt. De az is lehet hogy elindítana egy hungarista mozgalmat az országhatár helyreállításáért, ami könnyen a harmadik világháborúhoz vezethetne.
-Dr. Trolompár Rajmund, Szexuál-Pszichológus szakember.
10: Olvasta a válaszomat, mint minden válaszomat amit ide írok, és nem volt vele gondja.
11: Ezért írtam hogy nagyon nehéz megfelelő párt találnia magának. Más részt pedig a szerelem nem függ sem társadalmi helyzettől, sem pedig intelligenciától. Ha jön akkor jön, és akkor jobb tudni ezeket, különben nagyon csúnya szakítás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!