Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talpraesett, határozott, intelligens lány. Titeket elriasztanak vagy inkább vonzanak az ilyen csajok?
1.: Nem, nem a beképzeltségre gondoltam a határozottság címszó alatt, a két dolog sok mindenben különbözik.
5.: Van :D
"1.: Nem, nem a beképzeltségre gondoltam a határozottság címszó alatt, a két dolog sok mindenben különbözik. "
Ja, mondjuk leginkább abban különböznek, hogy semmi közük egymáshoz.
És ki lenne az intelligens lány, akiről a kérdésben szó van?
Attól függ milyen magasról esett a talpára, jelentősebb magasságból súlyosabb mozgás-szervrendszeri károsodásokat szenvedhetett el, ami nem kimondottan vonzó egy nőben.
-Dr. Trolompár Rajmund, Szexuál-Pszichológus szakember.
Ezek a tulajdonságok jók, de minden a minőségben lakozik, azaz hogy mennyire talpraesett, mivel a pasik szeretik ha "segíthetnek" szegény kis párjukon, és érzik hogy szükség van rájuk, nem pedig a csaj old meg minden problémát. A határozottsággal megint az a probléma, hogy ha átesik egy picit a ló túloldalára, és nem képes egyenlő félként viselkedni egy kapcsolatban, hanem ő akarja elnyomni a másikat, akkor az igenis problémát jelent a pasinak. Az intelligenciával nincsen gond, csak akkor ha a lány már magasabb végzettséggel rendelkezik és szélesebb tudáskörrel mint a pasi, ugyanis ilyenkor a pasit lekörözi a lány, és ezt minden pasi szégyenként éli meg, hiszen nekünk kellene lennünk a társadalmi elvárások szerint annak aki jobb, okosabb, és határozottabb.
Lehetnek egy lánynak ilyen tulajdonságai, de hagyja hogy társaságban a srác villoghasson, és ő ne szégyenítse meg mindenki előtt. Otthon lehetnek jó ötletei, lehet határozott, és okos.
Az ilyen nőknek nagyon nehéz megfelelő párt találniuk maguknak.
Végül az én véleményem: Engem inkább taszít az ilyen lány, mint vonz. Feleségem van, aki okos, és sok dologban talpraesett, és meg ezernyi jó tulajdonsága van. 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!