Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 22 éves lányról, aki gumicsizmát hord, de amúgy divatosan öltözködik?
Természetesen esős napokon :) ilyenkor ősszel.
Színes mintás, sima fekete, többfajta is van, szerintetek milyen áll jól, vagy mindegyik gáz?
Köszi a válaszokat. Természetesen arra ügyelek h normális ruhákkal vegyem fel és ne nézzek ki hülyén :) pl van 1-2 élénkebb színű, de igyekszem nem a szivárvány színekben pompázni. Általában egyszerűbb dzsekikhez, ballonkabáthoz, ruhával/szoknya+leggings, v szűk fekete/farmer nadrággal veszem fel.
Nagyjából ilyesmi összeállításokra gondolok:
Nem gáz.
Nem magassarkúban kell az állatoknál ganézni hanem gumicsizmában.
Amúgy látom megosztja a téma az embereket :)
12-es: semmi bajom velük, de egy normál magassarkúnak, nem tesz túl jót az eső, a csizmával meg úgy vagyok, h megvárom vele a telet. Akik meg tornacipőben v balerinában áztatják be a lábukat ilyenkor azokat meg valahol nem is értem :) Egyszerűen a praktikussága miatt hordom: olcsó, jól lehet strapálni, tutira nem ázik be, belülre felvehet az ember vastag zoknit stbstb
Meg egy kicsit azért is mert színességet vihetek a ruhatáramba, viszonylag olcsón tudok venni mindenféle színeset, mintásat stb
A Hunter örületről meg ne beszéljünk, sztem is hülyeség annyit kiadni egy ugyanolyan csizmáért :D a márkás ruha, cipő az más, de ez pont úgy néz ki, csak rajta van egy márka
10. vagyok. Ezek mint Hunter csizmak xD
Amugy Londonban igen hasznos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!