Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy 22 éves lányról, aki gumicsizmát hord, de amúgy divatosan öltözködik?

Figyelt kérdés

Természetesen esős napokon :) ilyenkor ősszel.

Színes mintás, sima fekete, többfajta is van, szerintetek milyen áll jól, vagy mindegyik gáz?

2013. szept. 16. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A gumicsizma is divatos, sajnos. Szerintem bumszli és nevetséges. Nem vagyok divat ellenes, de csak azért nem veszek fel gumicsizmát, mert divat. Nálunk nagyszüleim hordják disznó etetéshez, szerintem oda való.
2013. szept. 16. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:
A gumicsizma röhejes, akármilyen mintával legyen ellátva. Vannak normális, nőies cipők, csizmák - azokkal mi a problémád?
2013. szept. 16. 20:53
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Természetesen arra ügyelek h normális ruhákkal vegyem fel és ne nézzek ki hülyén :) pl van 1-2 élénkebb színű, de igyekszem nem a szivárvány színekben pompázni. Általában egyszerűbb dzsekikhez, ballonkabáthoz, ruhával/szoknya+leggings, v szűk fekete/farmer nadrággal veszem fel.

Nagyjából ilyesmi összeállításokra gondolok:

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 16. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Nem magassarkúban kell az állatoknál ganézni hanem gumicsizmában.

2013. szept. 16. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyenre gondoltam. :D

2013. szept. 16. 21:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Amúgy látom megosztja a téma az embereket :)

12-es: semmi bajom velük, de egy normál magassarkúnak, nem tesz túl jót az eső, a csizmával meg úgy vagyok, h megvárom vele a telet. Akik meg tornacipőben v balerinában áztatják be a lábukat ilyenkor azokat meg valahol nem is értem :) Egyszerűen a praktikussága miatt hordom: olcsó, jól lehet strapálni, tutira nem ázik be, belülre felvehet az ember vastag zoknit stbstb

Meg egy kicsit azért is mert színességet vihetek a ruhatáramba, viszonylag olcsón tudok venni mindenféle színeset, mintásat stb

A Hunter örületről meg ne beszéljünk, sztem is hülyeség annyit kiadni egy ugyanolyan csizmáért :D a márkás ruha, cipő az más, de ez pont úgy néz ki, csak rajta van egy márka

2013. szept. 16. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:

10. vagyok. Ezek mint Hunter csizmak xD

Amugy Londonban igen hasznos :)

2013. szept. 16. 21:16
 18/18 A kérdező kommentje:
17 tudom, de ezeken az oldalakon csak ilyen képek vannak :)
2013. szept. 17. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!