Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan pasi aki nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan pasi aki nem a szexre megy?

Figyelt kérdés
Hanem komoly kapcsolatot szeretne? Mert szerintem egyre kevesebb sajnos.

2013. szept. 16. 09:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Igen láttál példát.

De ismerkedni már nehéz.Főleg olyan társat találni aki normális és megérdemli az esélyt.

Lehet férfi vagy nő.A normális embereknek nem megy olyan könnyen.

Nekem se megy :/ sokra becsülnék egy normális lányt.Nem mondom megnéznek érdeklődnek.De nem azok akiket érdemesnek látok.

Ezt gyorsan le is kopogom

2013. szept. 16. 12:06
 22/28 A kérdező kommentje:
17-es: a kommented eleje hogy a kérdésem pontatlan többen is írták azt már felfogtam. igazából amit írtál az igaz teljesen, persze itt félre lehet érteni a fogalmazásomból is
2013. szept. 16. 12:11
 23/28 A kérdező kommentje:
21-es: teljesen egyetértek veled, nekem éppúgy pont ezért nehéz a dolog mert sajnos én is olyan tapasztaltam hogy csak a szexre kellenék másra nem. Csak ezzel meg az a baj hogy az ember fél ezek után megbízni másokban, vagyis nálam ezt eredményezi a dolog.
2013. szept. 16. 12:14
 24/28 anonim ***** válasza:

Na igen.Félnek megbízni,és mint én a normális férfi.(vagy nő) küzdhet a bizalomért.Ami rosszabb esetben csak barátság lesz.

Mert nem akarja elveszíteni ha már ilyen jó embert ismer meg.

Nem egyszer estem ilyen csapdába és eléggé idegesítő :(

2013. szept. 16. 12:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Senkit se akarok megbántani, de már ki lehetne írni 1 olyan kérdést ami nem értelmetlen v lényegtelen, és ami fontos dolgot foglal magába nem pedig valami olyasmit amire enyhe gondolkodással te is tudnád a választ.
2013. szept. 16. 15:34
 26/28 anonim ***** válasza:

Ezen pánikoltok, hogy ki mennyit és kivel akar sexelni?

Meglátszik hogy gondotok sincs az életben, tudjátok vannak olyan emberek akik nemhogy a sexnek vagy egy párkapcsolatnak, de már annak is örülnének ha egyáltalán csak elfogadnák őket és emberszámba vennék....

2013. szept. 16. 21:52
 27/28 anonim ***** válasza:

jelen

engem egyaltalan nen a szex erdekel egy kapcsolatban bar persze az is de nem csak mondjuk 75% az erzelmek meg stb es 25% sex

2013. szept. 18. 00:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Annyi van mint amennyi nő aki nem a pasik pénzére hajt.:)
2013. szept. 24. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!