Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan pasi aki nem a szexre megy?
Igen láttál példát.
De ismerkedni már nehéz.Főleg olyan társat találni aki normális és megérdemli az esélyt.
Lehet férfi vagy nő.A normális embereknek nem megy olyan könnyen.
Nekem se megy :/ sokra becsülnék egy normális lányt.Nem mondom megnéznek érdeklődnek.De nem azok akiket érdemesnek látok.
Ezt gyorsan le is kopogom
Na igen.Félnek megbízni,és mint én a normális férfi.(vagy nő) küzdhet a bizalomért.Ami rosszabb esetben csak barátság lesz.
Mert nem akarja elveszíteni ha már ilyen jó embert ismer meg.
Nem egyszer estem ilyen csapdába és eléggé idegesítő :(
Ezen pánikoltok, hogy ki mennyit és kivel akar sexelni?
Meglátszik hogy gondotok sincs az életben, tudjátok vannak olyan emberek akik nemhogy a sexnek vagy egy párkapcsolatnak, de már annak is örülnének ha egyáltalán csak elfogadnák őket és emberszámba vennék....
jelen
engem egyaltalan nen a szex erdekel egy kapcsolatban bar persze az is de nem csak mondjuk 75% az erzelmek meg stb es 25% sex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!