Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan pasi aki nem a szexre megy?
Kérdező! inkább úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy "van még olyan pasi aki nem CSAK a szexre megy?" nem ? :)
komoly kapcsolatban is szexelnek...
Ez a csajtól függ h mire tartom érdemesnek
21f
Én tudnék mondani neked egy példát.
Az egyik barátnőm pasijáról van szó, de általa én is jóban vagyok vele, voltunk közös társasággal egy fesztiválon.
A barátnőm dobta még tavasszal, de a srác annyira szerelmes volt belé még utána is, hogy akármilyen csajok mentek oda hozzá (és fura, de tényleg a nők környékezték meg őt), mindet lekoptatta és esélyt se adott nekik, pedig jó pár szex összejöhetett volna neki... aztán amúgy is sokat mesélt magáról, mikor már sokat ivott, és mondta, hogy mióta nincs együtt a barátnőmmel, csak egyszer smárolt valakivel, de azután is napokig rosszul érezte magát, mert nem őt szereti...
Szóval, azóta én azt mondom, hogy vannak kivételek, nekem ez a srác visszaadta a hitem a férfi nemben.
(Azóta újra összejöttek, bár ez a kérdés szempontjából mindegy :) )
A kérdés pontatlan. Úgy kellett volna kiírni, hogy nem a szexre megy máris a legelején?
Mert minden kapcsolat megkoronázása a szex, ha megnézed, az a beteljesülése mindennek. Szex a vége mindennek, de új kezdet is egyben. Persze vannak, akik egyből a koronát akarják feltenni magukra, amikor még csak köszönőviszonyban sincsenek az udvari bolond jelzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!