Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan pasi aki nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan pasi aki nem a szexre megy?

Figyelt kérdés
Hanem komoly kapcsolatot szeretne? Mert szerintem egyre kevesebb sajnos.

2013. szept. 16. 09:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Kérdező! inkább úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy "van még olyan pasi aki nem CSAK a szexre megy?" nem ? :)

komoly kapcsolatban is szexelnek...

2013. szept. 16. 10:19
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen bocsi, kicsit félreérthető, de nem kell ennyiszer kioktatni, már megértettem.
2013. szept. 16. 10:21
 13/28 anonim ***** válasza:

Ez a csajtól függ h mire tartom érdemesnek

21f

2013. szept. 16. 10:35
 14/28 anonim ***** válasza:
Van, de ahhoz kell neki egy olyan lány, aki nemcsak szexre alkalmas, hanem komoly kapcsolatra is. Ilyenből is egyre kevesebb van.
2013. szept. 16. 10:42
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én tudnék mondani neked egy példát.

Az egyik barátnőm pasijáról van szó, de általa én is jóban vagyok vele, voltunk közös társasággal egy fesztiválon.

A barátnőm dobta még tavasszal, de a srác annyira szerelmes volt belé még utána is, hogy akármilyen csajok mentek oda hozzá (és fura, de tényleg a nők környékezték meg őt), mindet lekoptatta és esélyt se adott nekik, pedig jó pár szex összejöhetett volna neki... aztán amúgy is sokat mesélt magáról, mikor már sokat ivott, és mondta, hogy mióta nincs együtt a barátnőmmel, csak egyszer smárolt valakivel, de azután is napokig rosszul érezte magát, mert nem őt szereti...

Szóval, azóta én azt mondom, hogy vannak kivételek, nekem ez a srác visszaadta a hitem a férfi nemben.

(Azóta újra összejöttek, bár ez a kérdés szempontjából mindegy :) )

2013. szept. 16. 11:04
 16/28 anonim ***** válasza:
Én! Még szűz vagyok, úgyhogy nem is mernék szexre hajtani :DD
2013. szept. 16. 11:35
 17/28 anonim ***** válasza:

A kérdés pontatlan. Úgy kellett volna kiírni, hogy nem a szexre megy máris a legelején?

Mert minden kapcsolat megkoronázása a szex, ha megnézed, az a beteljesülése mindennek. Szex a vége mindennek, de új kezdet is egyben. Persze vannak, akik egyből a koronát akarják feltenni magukra, amikor még csak köszönőviszonyban sincsenek az udvari bolond jelzővel.

2013. szept. 16. 12:00
 18/28 anonim ***** válasza:
Én is komolyat keresek de a nők szarnak bele hogy megismerjenek! Meg sem akarnak ismerni! Csak a kinézet számít nekik meg a pénz!
2013. szept. 16. 12:02
 19/28 A kérdező kommentje:
18-as ezt meg kell hogy cáfoljam, azért hidd el van olyan nő is akinek nem csak a pénz számít, egyébként a kinézet sem mindenkinek a legfontosabb erre is láttam már több pl-t is.
2013. szept. 16. 12:03
 20/28 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, reagálnál kérdező a kommentemre?
2013. szept. 16. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!