Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ilyenkor mi a teendö?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Devergo210 kérdése:

Most ilyenkor mi a teendö? Barátnőmmel (15éves) szexeltünk gumival és utána rajtam volt még kicsit a gumi smároltunk kb 3-4perc utána levettem a gumi

Figyelt kérdés
és feküdtünk kicsit de boxert felvettem utána egyből és járkáltam is utána megint szexeltünk fél órára rá kb és szétszakadt a gumi kb a feléig lecsuszott és nem vettem észre és hogy az baj? de nem mostam meg az elsö után most mit csináljak? és se a lány szülei se az enyémek nem tudhatják meg lehet ebből baj hogy terhes lesz? (19)

2013. szept. 15. 20:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jó, a csajod nem lesz terhes
2013. szept. 15. 22:05
 22/25 anonim ***** válasza:
esélyekről meg igenis van értelme beszélgetni, nem mindegy, hogy 10/1, vagy 100/1
2013. szept. 15. 22:06
 23/25 A kérdező kommentje:
ilyen választ vártam köszönöm :)
2013. szept. 15. 22:48
 24/25 anonim válasza:

Azért írtam, hogy esélyekről nincs értelme beszélni, mert nem tudunk minden körülményt. Elég fontos tényező ebben a dologban a lány is, róla meg csak annyit tudunk, hogy 15 éves. Esélyek latolgatásához ez kevés.

Másrészt a szervezet nem óramű pontossággal és mindig törvényszerűen működik, ezt is érdemes figyelembe venni.

2013. szept. 15. 22:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen lehet terhes, de majd úgyis kiderül. . Ha megúsztad, legközelebb használj síkositót, akkor nem lesz ilyen gondod;)
2013. szept. 16. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!