Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Devergo210 kérdése:
Most ilyenkor mi a teendö? Barátnőmmel (15éves) szexeltünk gumival és utána rajtam volt még kicsit a gumi smároltunk kb 3-4perc utána levettem a gumi
Figyelt kérdés
és feküdtünk kicsit de boxert felvettem utána egyből és járkáltam is utána megint szexeltünk fél órára rá kb és szétszakadt a gumi kb a feléig lecsuszott és nem vettem észre és hogy az baj? de nem mostam meg az elsö után most mit csináljak? és se a lány szülei se az enyémek nem tudhatják meg lehet ebből baj hogy terhes lesz? (19)2013. szept. 15. 20:53
11/25 A kérdező kommentje:
na jo itt semmit nemtudok meg pedig probáltam normálisan leirni de ezt sztem nem lehet normálisan leirni aki nem érti ne válaszoljon
2013. szept. 15. 21:03
12/25 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy ettől lehet-e terhes, akkor a válasz igen. Sürgősen menjen orvoshoz, mondjuk holnap reggel. Feltéve, hogy ez nem napokkal ezelőtt történt, mert akkor már csak a remény maradt.
20L
13/25 anonim válasza:
Szóval nem mentél el benne, igaz? Akkor hogyan lett spermás? Gondolom mielőtt elmentél észrevetted, hogy szétszakadt a gumi. Ha így lenne, akkor nem lehet terhes
14/25 anonim válasza:
Te nem tudod normálisan leírni, mi történt, ráadásul tudatlanul szexelsz, gyerekként!!!
De hogy segítsek is, pusztán ennyit kell eldöntened:
Került a punciba sperma?
a): igen----->72 órás tabletta
b): nem------>nyugodjatok meg, és máskor legyetek óvatosabbak
15/25 anonim válasza:
Kedves 13-as. Előtte már elment egyszer, meg amúgy: előváladék! Ne mondd, hogy nem lehet terhes, mert ez nem igaz. Az esélyekről meg nem sok értelme van beszélgetni...
12-es voltam.
16/25 A kérdező kommentje:
leirom mégegyszer lehet tényleg nagyon hülyén fogalmaztam :) Hát szexeltünk gumival el is mentem csak még nem egyből vettem le a gumit smároltunk még stb.. 2-3 percet és levettem a gumit kb fél óra egy órát filmet néztünk kimentem konyhába felöltözve és csináltuk megint (másik gumival újjal) csak volt akinek nem volt világos :) és nem mostam meg a péniszem az elsö aktus utána és az a lényeg hogy kb 1 óra után megint csináltuk és szétszakadt a gumi csak nem vettem észre csak pár perc után éreztem hogy más de nem is figyeltem hogy miért csak utána tényleg 3-4 percre rá hogy mért ilyen és láttam szét volt szakadva a gumi és az a kérdés hogy ha 1 órával elötte csináltuk akkor lehet terhes igy hogy nem mostam meg?
2013. szept. 15. 21:23
17/25 A kérdező kommentje:
és nem mentem el benne!!
2013. szept. 15. 21:28
18/25 anonim válasza:
Igen, lehet terhes. De nem értem ha ilyen tudatlan vagy, egyáltalán miért szexelsz?
19/25 A kérdező kommentje:
az már az én dolgom most ebbe mi tudatlanság van használtam gumit nem tehetek róla hogy szétszakadt masculan gumi volt és most parázok hogy mivan ha terhes stb.. legalább használtam tényleg gumit nem tehetek róla hogy még ez is gagyi 15éves lány meg még nem akkar fogamzásgátlot szedni de ugye erre lenne kitalálva ez...
2013. szept. 15. 21:41
20/25 anonim válasza:
15 éves lánytól nehogy elvárd már hogy tablettát szedjen. Még szinte be sem állt neki rendesen. Szerinted milyen hatással lenne rá 15 évesen? okos és ügyes fiú vagy hogy használtál gumit. Nem azért vagy tudatlan, hanem azért mert 19 évesen még ilyet kérdezel. Nem mostad meg? ottmaradt a spermád a farkadon, utána amit megint felhúztál az bent tartotta és még mellé termelődött előváladék. Nincs akkora esélyed hogy terherbe essen mintha telibe találtad volna. Nyugi van aki gyereket akar, hónapokig próbálkozik és nem sikerül neki. De persze mindíg annak sikerül aki nem szeretné. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!